Усилватели на сигнал

Показване на 1–16 от 25 резултата

Усилвателите на сигнал са изключително полезни в случаите, в които се намирате в зона със слаб сигнал от мобилен оператор или просто искате да усилите вашата wifi мрежа, така че да обхване и най-отдалеченото кътче на Вашия дом. Основните типове, които ще може да намерите в нашата категория са усилватели на gsm сигнал и wifi усилватели

За какво е предназначен

Усилвателите на gsm са един изключително полезен инструмент в зони с нисък обхват. Те помагат на използващите ги да приемат, усилят и захранят с различни типове  (2G/3G/4G) зони с до няколко десетки кв. м. Състоят се от различни по функции и обхват антени, за външен и вътрешен монтаж, а също и от самото устройство, който се включва на стандартно захранване. Както вече споменахме, има различни типове на достъпни цени, които работят на различните честоти, на които предават мобилните оператори.

За къде е приложим

Тези устройства са полезен инструмент, които са подходящи за всякакъв тип жилищни или офис сгради, като освен това, те имат функция и за цялостното подобряване на електромагнитната среда и намалят радиацията от мобилните апарати.

По своята приложимост за Wi-Fi или wifi  са един полезен продукт, който би спомогнал за увеличаване на обхвата на Вашия рутер. Те работят включени към контакта, като дори могат да изземат функцията на рутер. Те се свързват към мрежата на рутера Ви и усилват неговата мощ, като правят нова мрежа (hotspot), към която може да се свържете и да използвате интернет. При wi-fi са доказано полезни в най-различни обстановки – в офиса, дома и т.н.


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече