Часовници за преписване

Показване на 2 резултата

Чухте ли за най-новите устройства за тайно четене? Това са специалните часовници с обикновен външен вид, но всъщност с една друга функция, която ще ви е от полза по време на изпит, матура, контролно. Нека ги разгледаме малко по-подробно.

Какво представляват часовниците за преписване?

Пълноценни часовници с възможност за възпроизвеждане на текстови (*.txt) файлове върху екрана, което всъщност ги прави специални. Имате възможността предварително да качите на вградената в устройството памет текстови файлове за незабележимо четене по време на изпит. Страхотно нали?!

Ако обаче по някаква причина се усъмнят, че преписвате, не се притеснявайте! Спасителният вариант ще оправи нещата. Той се състои в специалния паник бутон, извеждащ върху екрана обикновения циферблат, показващ времето.

Менюто е преведено на български и без проблем визуализира текст на кирилица, а дисплея е многоредов за по-голямо удобство при четене. В комплекта дори пристигат и слушалки, чието предназначение е да прослушвате аудио-записи. Всъщност с една джаджа получавате възможност за аудио или визуално подаване на информация, предназначена да помогне за успешното взимане на изпита.

Какви са предимствата им?

Това са страхотни джаджи, които освен предназначението си да показват точния час, могат да ви бъдат много достойни помощници в надхитряването на системата. Ето някои от предимствата им:

  • не издават никакви признаци, че са шпионски устройства;
  • предоставят стелт режим на възпроизвеждане;
  • При активирането му ще виждате съдържанието на екрана само под определен ъгъл;
  • лесно се синхронизират с компютъра, чрез пристигащия в комплекта USB кабел за прехвърляне на файловете “пищови”;
  • незабележимо показване на съдържанието;
    менюто е на български;
  • има “паник” бутон за връщане на циферблата върху дисплея.

 

Както виждате съществуват много причини за да закупите невероятните джаджи за тайно четене на съдържание. Изработени са от висококачествена пластмаса и са удобни за носене, без да създават ненужен дискомфорт.

Защо да пазарувате от Diversant?

Защото качеството на стоките ни е гарантирано, а цените едни от най-ниските на пазара. Доставките са възможно най-бързите, а менютата на български език са поредното предимство за удобната употреба на предлаганите продукти.

Не се чудете повече, а ни се доверете. Споделете с професионалните консултанти какво търсите и те с радост ще ви дадат експертното си мнение напълно безплатно. Заповядайте!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече