Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Хеликоптери с дистанционно управление

Хеликоптер с дистанционно ACME ZoopaХеликоптер с дистанционно ACME Zoopa 2
Не е наличен

Хеликоптерите от серията Zoopa 150 са най-разпространените в света на радиоуправляемите модели. Лесн..

87,00 лв. Без данък 87,00 лв.

Дистанционното управление на различни движещи се електронни устройства винаги е предизвиквало еуфория, както сред детската, така и при по-възрастната аудитория. Разбира се тук няма случайност, тъй като чувството е невероятно да виждащ отстрани мини хеликоптер, който контролираш във въздуха без наличието на никакви кабели, да прави различни лупинги и маневри.

Особеност на хеликоптерите с дистанционно

От гледна точка на употребата, устройството изпълнява подадените команди по радиочестотния сигнал. В зависимост от версията, продуктът има различен брой канали за предаване. Колкото повече са те, толкова по-прецизен и детайлен става контролът. Основните триканални модели предоставят основно движение: полет и кацане, завои наляво и надясно, движение в една равнина назад-напред. Големият брой канали например с пет, ще позволи на оператора още и регулиране на ъгъла на летене към равнината и прилагане на движение не само напред-назад, но и наляво и надясно.

Някои разработки дори са снабдени с жироскоп система за изпълнение на сложни летателни маневри, правейки още по-приятно изживяването по време на употреба. Общо взето, управлението на устройството не е трудно и не изисква предварително придобити умения за целта, тъй като пултът е изключително удобен и интуитивен.

Какви са критериите за правилен избор

За да получите максимална наслада от покупката си, горещо ви препоръчваме да се съобразите с изброените по-долу особености и на база тях да поръчвате. За да закупите максимално доближаващият се до изискванията ви хеликоптер с дистанционно, вземете в предвид следните случай:

  • Изберете в каква обстановка ще използвате уреда и неговите размери. По-миниатюрните модели са подходящи за ползване на закрито. По-големите обаче са за открито;
  • Кой ще го ползва - ако моделът е предназначен за дете е по-добре да изберете по-опростените варианти с три канала на управление. За по-опитните “летци” може да предпочете и нещо по-атрактивно и сложно;
  • С две или с една перка? И двата варианта имат своите предимства и недостатъци. В първия случай, вертолетът има две една над друга перки и при тази конструктивна схема, контролът е по-прост и устойчив, но недостатъкът е, че в случая става нестабилен при ветровито време. Вторият тип е по-високо оборотен и съответно перката се върти по-бързо, което го прави по-маневрен, бърз и гъвкав. Бързо реагира на командите и не се влияе особено от ветровитата среда. Недостатъкът е, че е по-труден за използване и изисква повече тренировки от новите потребители - стабилността се регулира чрез специален тример на пулта. За тренировки изберете тихо време и основа с висока гъста трева, която да пази продукта.

Защо точно Diversant?

Защото ние работим само с доказали се в областта брандове и пазарувайки от нас, гарантирано вземате качествени продукти на достъпни цени с подробни ръководства за употреба, гаранционен период и професионален екип от експерти, гарантиращи ви най-добрият за вас избор, така че доверете ни се! Очакваме ви!

Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече