Аксесоари за радиостанции

Показване на 1–16 от 58 резултата

Когато става въпрос за радиокомуникация, всеки детайл е важен. В онлайн магазин Диверсант разбираме значимостта на качествените аксесоари. Тези аксесоари значително подобряват функционалността на радиостанциите, а също да повишат ефективността и удобството при използването им.

Аксесоари за радиостанции Baofeng

Сред най-търсените аксесоари в нашия магазин са тези за радиостанции Baofeng. Ние предлагаме десетки различни аксесоари за различните модели на тези уоки-токита. Тази марка е световен символ на качество и надеждност, и ние в Диверсант се гордеем с разнообразието от оригинални аксесоари, които предлагаме специално за този бранд.

Антени Nagoya – тайванско качество

Антените Nagoya са изключително популярни сред аксесоарите за радиостанции. Тези антени са известни с това, че подобряват изключително много ефективността и техническите характеристиките на радиостанциите Baofeng. Te представляват перфектния баланс между качество и цена.

Защитете своята радиостанция

Трубката за радиостанция и предпазният калъф са ключови елементи за дълготрайната защита на Вашата радиостанция. Те предпазват устройството от удари, прах и други външни фактори, като гарантират, че Вашата радиостанция ще работи безпроблемно дълги години.

Батерии за радиостанции с различен капацитет и разнообразие от зарядни устройства

Батерията е кръвоносната система на всяка радиостанция. В Диверсант предлагаме батерии с различен капацитет, които осигуряват дълъг живот и надеждност. Изберете между: 1800 mah, 2800 mah и 3800 mah батерии за най-популярните модели.

Комуникацията никога не е била по-ясна

Слушалката за радиостанция осигурява ясна комуникация, дори в най-шумни условия. Разполагаме с голямо разнообразие от слушалки, като например:

 1. обикновени или стандартни слушалки;
 2. силиконови слушалки;
 3. блутут слушалки;
 4. ларингофони и други.

Програмиране без усилия

С програмиращия кабел можете бързо и лесно да променяте настройките за честотите на Вашата радиостанция. Това е идеалният аксесоар за всеки, които трябва да настрои голям брой устройства. Предлагаме и пълна инструкция за самия процес на настройка.

Видове аксесоари в Диверсант:

 • Аксесоари за радиостанции Baofeng
 • Антени Nagoya
 • Трубки за радиостанция
 • Предпазни калъфи за радиостанция
 • Батерии за радиостанция
 • Слушалки за радиостанция
 • Програмиращ кабел

Доверете ни се и посетете нашия офис

В нашия онлайн магазин правим всичко възможно да сме на Ваше разположение 24/7, за да предоставим най-добрите продукти на пазара. Посетете ни в офиса ни на ул. Григорий Горбатенко 6, в Младост 1, София и уверете се в качеството на нашите продукти. Заявете посещение на ☎ 0878 96 75 64, чрез формата за контакт или направете поръчка сега!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече