Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Скрити камери в химикалка

Стилна химикалка със скрита камера вградена памет 16 GB и автоматично активиране от движениеСтилна химикалка със скрита камера вградена памет 16 GB и автоматично активиране от движение 2

Това е ново поколение мини камера с Full HD качество на картината, скрита в стилна, черна бизнес хим..

174,00 лв. Без данък 174,00 лв.

Професионална скрита HD камера в ултратънка химикалкаПрофесионална скрита HD камера в ултратънка химикалка 2

Представяме ви една изключително луксозна и функционираща химикалка, която притежава качеството да п..

355,40 лв. Без данък 355,40 лв.

Химикал с FULL HD мини скрита камераХимикал с FULL HD мини скрита камера 2

Скрита камера Full HD в химикал е малка и удобна шпионска джаджа, с която може да запишете важно вид..

87,90 лв. Без данък 87,90 лв.

Скритото видеонаблюдение е най-ефективно, когато снимащото устройство е добре прикрито в традиционните за помещението продукти, като електрически разклонители, зарядни адаптери за телефони, пепелници и .т.н. В настоящата категория ще откриете арсенал от химикалки със скрити в тях камери.

Какво представляват?

Това си е функционална писалка, но с вграден в нея миниатюрен фото-обектив, записващ всичко случващо се около него. Той създава цветна картина с различна резолюция, може да записва дори и звук. Въпреки миниатюрните си размери обаче, някои от тези модели имат звуков сензор, активиращ устройството при появата на шумове или някакви разговори.

Характерна особеност е дълготрайната работа в автономен режим с едно зареждане на батерията и наличието на вградена памет, елиминираща наличието на кабели и улесняваща употребата. Много от моделите дори могат да правят само снимки, без запис на видео.

Къде са подходящи за употреба?

Какво да направите, ако трябва дискретно да съберете информация? Как да защитите себе си и имуществото си? С тези задачи отлично се справят мини-камерите вградени в писалка, която на външен вид почти не се отличава от обикновените подобни аксесоари. Освен правоохранителните цели, тази джаджа ще бъде много полезна на репортери, студенти и на всички, които в работата си се сблъскват с необходимостта да запишат голямо количество информация.

Отделно са полезни за употреба в офиса или на друго място, където тайно да наблюдавате персонала си дали си върши възложената работа и да ги подслушвате за тайни заговори срещу вас и фирмата ви. Отделно дават възможност да следите половинката си дали не ви изневерява, докато ви няма и т.н.

Какви са особеностите им?

Придобивайки такова миниатюрно, но функционално устройство очаквайте:

  • Вградена презареждаема батерия: Различните модели разполагат с батерии с различен капацитет. В зависимост от избрания продукт, продължителността на записа е между 30 минути и достига до 330 минути. 
  • Вграден микрофон: За да има завършек видеозаписът, е изключително полезно когато има озвучаване. За целта устройствата от тази категория разполагат с вградени микрофони. 
  • Резолюция на снимане: В зависимост от желаната ситуация, може да изберете модел снимащ както с ниска 480Р резолюция, така и устройство достигащо до FullHD качество. 
  • Режими на работа: Когато става въпрос за дискретно заснемане, тогава е добре уредът да може да предлага различни варианти за работа. Можете да избирате от видео със звук, снимки или само аудиозаписи. 
  • Памет: Избирайки подходящ уред за запис на файлове, е редно да се обърне внимание на какъв носител се запазват. Повечето предлагат възможност за поставяне на външна SD карта памет, но има и такива които имат вградена такава. 
  • Допълнителни функции: Когато става въпрос за дискретност, тогава е добре да се сдобием с устройство, разполагащо с допълнителна функция като гласова активация. В този случай можете да използвате мини камерата скрита в химикал и като охранителна. Това означава, че можете да я оставите в определено помещение и тя ще се активира когато се заговори около нея.
  • Дизайн: Не на последно място остава и самият дизайн на пишещото средство. Специалната технология е събрана в тези малки и досущ приличащи на истински химикали от ежедневието. Съчетавайки дизайн и функционалност, тези устройства дават възможност да се направи един различен подарък на близък или приятел. 

Защо да се доверите на онлайн магазин Диверсант?

Защото, поръчвайки от нас ще получите предварително тестван работещ продукт на атрактивна цена с гаранция за качество и подробни инструкции на български език. Имате колебания за правилния избор? Не се притеснявайте да се свържете с квалифицираните ни консултанти, които с радост ще ви обърнат внимание и дадат експертното си мнение напълно безплатно, така че очакваме ви!

Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече