Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

DVR устройства

Дигитален видео рекордер (DVR) LAWMATEДигитален видео рекордер (DVR) LAWMATE 2

Това е портативен DVR (дигитален видео рекордер) на компанията LAWMATE, който работи в комбинация съ..

739,60 лв. Без данък 739,60 лв.

Професионален LAWMATE дигитален видеорекордер PV-1000 за свързване със скрита камера Професионален LAWMATE дигитален видеорекордер PV-1000 за свързване със скрита камера  2
Не е наличен

Това е портативен DVR, дело  на доказалата се в производството на техника за шпионаж тайванска ..

1 288,00 лв. Без данък 1 288,00 лв.

Системата за видеонаблюдение се състои от няколко модула, работейки в синхрон сформират крайния резултат, а именно възможност за извършването на пряк мониторинг върху определен обект и дори преглед на записите от камерите на по-късен етап. За да е възможно това на помощ идват т.н. DVR (Digital Video Recorder) рекордери, за които ще поговорим по-долу.

Какво представляват DVR устройствата?

DVR е компонентът от цялостната система за видеонаблюдение, обработващ постъпващата от камерите информация и предаващ я на монитора за преглед. Също така, той има собствена вградена памет, върху която прави архив, съхранявайки по дни и дати видеозаписите. Съществуват такива, работещи само с аналогови записващи модели, но има и с цифрови. 

Вече се предлагат дори и хибридни HVR решения, функционирайки, както с аналогови, така и с цифрови камери и имат специализиран софтуер, отговарящ за цялостната работоспособност на устройството и графичния интерфейс. В магазина Диверсант предлагаме такива модели и то на достъпни цени.

Главните им предимства

  • Основните предимства са доста, но ние ще изброим само значимите от тях, а именно:
  • Лесна и удобна поддръжка;
  • Многофункционалност;
  • Лесен сортиране на информацията;
  • Отдалечен достъп до управлението и преглед на видео материалите;

Особеност във функционалността им е нивото на поддържаната компресия на съхранените файлове. Към момента съществуват MJPEG, H.264 и MPEG-4. Системата за компресия смалява размера на съхранения запис, оптимизирайки използваното дисково пространство. Най-добрият и предпочитан вариант е H.264, тъй като запазва доброто качество на картината. 

От друга страна, съществено предимство е специалната мобилна версия на интерфейса, позволяваща работа през мобилни устройства, като таблети и смартфони. Това позволява, без значение от местонахождението ви, да извършвате контрол над наблюдавания обект и да променяте настройките на видеорегистратора.

Защо да пазаруваме от Diversant?

Защото сме доказал се търговец на шпионска техника с добър потребителски отзвук, предварително изпробвани стоки и най-достъпните цени в отрасъла. Сътрудничим само с експерти, които са на разположение за консултации относно избора на стока и поръчването й.

От друга страна, отличаваме се от останалите ритейлъри в областта, чрез коректното си отношение към клиентите, лоялността и бързите доставки, така че очакваме ви!

Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече