DIY Скрити камери за вграждане

Показване на 1–16 от 23 резултата

Мини камерите за вграждане са изключително популярни към днешна дата, поради простата причина, че са много лесни за инсталация и са напълно дискретни, работейки абсолютно безшумно. Но в какви случаи са най-подходящи за употреба и как да изберем правилната? На тези въпроси ще се опитаме да отговорим по-долу.

Какво представляват DIY скритите камери за вграждане

Това са миниатюрни обективи с лентов кабел свързани към управляващото тяло, които са предназначени за инсталация във всякакви нестандартни места на едно помещение, като ъглите, на тавана или в някакъв предмет. Те се предлагат както във вид на свободни модули, така и под формата на различни предмети, в които предварително е интегрирана системата и е готова за работа.

Въпреки компактните си размери, тези устройства ще ви изненадат с висококачествените си фото-параметри и заснета цветна детайлна картина. От друга страна, някои предоставят и допълнителни екстри, като вграден сензор за движение, микрофон за аудио-запис, възможност за допълнително поставяне на карта-памет за по-продължителен запис, възможност за дистанционно наблюдение чрез мобилен телефон и още много други.

В кои случаи са най-подходящи за употреба

Приложението може да е доста разнообразно. Например за наблюдение на конкретно помещение и всичко случващо се в него, за няколко помещения едновременно, в офиса за контрол на служителите докато отсъствате, у дома за да гледате как се отнася бавачката към децата ви, в автомобила, на почивка и т.н.

Често дори се използват и в търговски обекти, скривайки ги зад щандовете за предпазване от кражби на стоки. Удобни са дори и за заснемането на различни семинари, лекции и колективни дейности.

Видове

За да може изборът ви да бъде по-гъвкав и покупката добре да подхожда за конкретния случай, на пазара се предлагат различни видове, като:

 • Записващи на карта памет: Това са устройства подходящи за места на които няма Интернет връзка. Те могат да работят свързани в електрическата мрежа или на батерия. Преди да се спрете на определен модел, трябва да помислите колко време желаете да издържа устройството. Дали искате да заснема няколко събития или предпочитате да го използвате като охранителна камера продължително време.Повечето модели разполагат с функция детектор на движение. Това означава, че ще имате записи само когато пред обектива има движение. Благодарение на тази функция ще си спестите време на празни записи.

  Друго на което може да се наблегне е ъгълът на виждане. Тук се определя ъгълът на виждане на обектива, като те могат да бъдат от 90 градуса (виждане напред) и да достигат до 180 градуса, които дават възможност за наблюдение на доста голям периметър от помещението.

  Направените видеофайлове се запазват на външна SD карта памет. Това улеснява процеса на преглеждане на записите. Само вземате картата и я свързвате към компютър или телефон. Прехвърляте файловете и можете веднага да я върнете обратно в модула. По този начин ще можете да преглеждате видеата в удобно време. Друго специфично е наличието на вградени микрофони, осигуряващи сравнително добър звук към видеозаписите.

 • Предаващи в реално време: В тази категория се разглеждат устройствата даващи възможност за наблюдение в реално време на всичко случващо се пред обектива. За да се случва това е необходимо в помещението да има Wi-Fi връзка, към която се свързва устройството и по която се осъществява преносът на данни. За да виждате случващото се директно на личния смартфон е необходимо единствено да изтеглите приложение разработено за телефони с Android или iOS операционни системи. След като сте настроили камерата имате възможност напълно дистанционно да управлявате всички настройки през телефона си, без да имате каквито и да било ограничения в разстоянието.Наблюдавайки събитията пред обектива можете да правите видеозаписи и снимки директно на телефона. Ако има събития които се случват в моментите, в които не наблюдавате, тогава имате възможност да преглеждате файловете направени на картата памет поставена в модула.

  А разполагайки с функцията за засичане на движение, то ще бъдете наясно с всичко което се е случило пред обектива, без да губите време в преглед на празни файлове.

  Този тип камери могат да работят както включени в електрическа мрежа, така и на батерия. За целта е необходимо да знаете времето за което искате да използвате устройството. Ако искате да носите камерата в себе си и някой да наблюдава всичко което виждате и вие без да има ограничение в разстоянието, то тогава ще е необходимо да се използва батерия с необходим капацитет. Ако решавате да наблюдавате случващото се в офиса, магазина или дома, тогава се препоръчва свързване към електрическата мрежа. По този начин няма да се налага да мислите за презареждане на батерия.

  Има някои модели на тези модули за вграждане разполагат с невидими за човешкото око диоди за нощно виждане. Благодарение на тях ще имате възможност да наблюдавате и при пълна тъмнина. Освен да виждате случващото се, тези устройства дават възможност и за слушане на проведени разговори.

Защо да пазарувате от Diversant?

Защото зад магазина стоят истински професионалисти в областта и те ще ви помогнат да направите най-добрия избор на покупка, от която да извлечете максимални ползи. Продуктите са нови, неупотребявани и с гаранция, а подробните ръководства за употреба ще ви улеснят максимално, така че доверете ни се! Очакваме ви!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече