Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

DIY Скрити камери за вграждане

Скрита IP WiFi камера в ароматизатор GladeСкрита IP WiFi камера в ароматизатор Glade 2

Специално изработен модул на скрита IP WiFi камера в ароматизатор Glade. По този начин прикрита каме..

214,00 лв. Без данък 214,00 лв.

Камера модул за вграждане с две камериКамера модул за вграждане с две камери 2 Промо

Предлагаме на вниманието ви модул за вграждане, с който имате възможност тайно и незабелязано да зап..

120,00 лв. 240,00 лв. Без данък 120,00 лв.

Камера за вграждане с обектив 170°Камера за вграждане с обектив 170° 2 Промо

Предлагаме на вниманието ви модул за вграждане, с който имате възможност тайно и незабелязано да зап..

127,50 лв. 255,00 лв. Без данък 127,50 лв.

Зарядно за Li-Po батерииЗарядно за Li-Po батерии 2

Това е едно компактно решение за бързо презареждане на литиево-полимерни батерии използвани за захра..

25,00 лв. Без данък 25,00 лв.

WiFi скрита камера с PIR сензорWiFi скрита камера с PIR сензор 2

WiFi мини камера модул с PIR сензор може да предава картина и звук в реално време, както и да записв..

250,00 лв. Без данък 250,00 лв.

WiFi мини скрита камера модул за вграждане WiFi мини скрита камера модул за вграждане 2

WiFi скрита камера модул за вграждане позволява едновременно да гледате в реално време на телефона с..

210,00 лв. Без данък 210,00 лв.

WiFi камера модул с PIR сензорWiFi камера модул с PIR сензор 2

WiFi скрита камера модул с PIR сензор може да бъде вградена във всякакви предмети и по този начин да..

262,00 лв. Без данък 262,00 лв.

Full HD DIY IP WiFi модул за вграждане скрита камера LawmateFull HD DIY IP WiFi модул за вграждане скрита камера Lawmate 2

Това е уникален по рода си модул за вграждане в различни повърхности. Тази мини камера предлага виде..

607,00 лв. Без данък 607,00 лв.

Скрита камера модул за вграждане с FullHD и детектор на движениеСкрита камера модул за вграждане с FullHD и детектор на движение 2

Мини скритите камери за видеонаблюдение се превръщат изключително добър и предпочитан вариант за зас..

290,00 лв. Без данък 290,00 лв.

Скрита камера в ароматизатор GLADEСкрита камера в ароматизатор GLADE 2

Това е едно универсално решение за видеонаблюдение какво в реално време, така и на запис върху SD ка..

14,00 лв. Без данък 14,00 лв.

Резервен обектив за DIY скрита камера 253Резервен обектив за DIY скрита камера 253 2

Защо ми е нужна тази резервна част? Вече сте закупили продуктът с каталожен номер 253 или 253WA от ..

70,00 лв. Без данък 70,00 лв.

Професионален LAWMATE дигитален видеорекордер PV-1000 за свързване със скрита камера Професионален LAWMATE дигитален видеорекордер PV-1000 за свързване със скрита камера 2

Това е портативен DVR, дело  на доказалата се в производството на техника за шпионаж тайванска ..

1 288,00 лв. Без данък 1 288,00 лв.

Професионален DIY FullHD модул за вграждане скрита камера със 170-градусов обективПрофесионален DIY FullHD модул за вграждане скрита камера със 170-градусов обектив 2

Все по-често хората желаят да запишат дискретно своите близки или колеги, когато имат съмнения в дей..

310,00 лв. Без данък 310,00 лв.

Компактно дистанционно за професионален видео рекордер PV500HDWКомпактно дистанционно за професионален видео рекордер PV500HDW 2

Това е допълнителен аксесоар към професионалният видеорекордер на LawMate PV-500HDW-Pro. След като в..

90,00 лв. Без данък 90,00 лв.

HDCVI камера за дискретен монтаж Pinhole 3D DNR DAHUAHDCVI камера за дискретен монтаж Pinhole 3D DNR DAHUA 2

“Pinhole” камерата на наложилия се производител на техника за видеонаблюдение DAHUA е от най-дискрет..

163,00 лв. Без данък 163,00 лв.

FullHD Професионален модул за вграждане с IR диоди и функция засичане на движениеFullHD Професионален модул за вграждане с IR диоди и функция засичане на движение 2

Искате да разполагате с компактно записващо устройство, предоставящо висококачествен запис? Модулите..

310,00 лв. Без данък 310,00 лв.

Мини камерите за вграждане са изключително популярни към днешна дата, поради простата причина, че са много лесни за инсталация и са напълно дискретни, работейки абсолютно безшумно. Но в какви случаи са най-подходящи за употреба и как да изберем правилната? На тези въпроси ще се опитаме да отговорим по-долу.

Какво представляват DIY скритите камери за вграждане

Това са миниатюрни обективи с лентов кабел свързани към управляващото тяло, които са предназначени за инсталация във всякакви нестандартни места на едно помещение, като ъглите, на тавана или в някакъв предмет. Те се предлагат както във вид на свободни модули, така и под формата на различни предмети, в които предварително е интегрирана системата и е готова за работа.

Въпреки компактните си размери, тези устройства ще ви изненадат с висококачествените си фото-параметри и заснета цветна детайлна картина. От друга страна, някои предоставят и допълнителни екстри, като вграден сензор за движение, микрофон за аудио-запис, възможност за допълнително поставяне на карта-памет за по-продължителен запис, възможност за дистанционно наблюдение чрез мобилен телефон и още много други.

В кои случаи са най-подходящи за употреба

Приложението може да е доста разнообразно. Например за наблюдение на конкретно помещение и всичко случващо се в него, за няколко помещения едновременно, в офиса за контрол на служителите докато отсъствате, у дома за да гледате как се отнася бавачката към децата ви, в автомобила, на почивка и т.н.

Често дори се използват и в търговски обекти, скривайки ги зад щандовете за предпазване от кражби на стоки. Удобни са дори и за заснемането на различни семинари, лекции и колективни дейности.

Видове

За да може изборът ви да бъде по-гъвкав и покупката добре да подхожда за конкретния случай, на пазара се предлагат различни видове, като:

 • Записващи на карта памет: Това са устройства подходящи за места на които няма Интернет връзка. Те могат да работят свързани в електрическата мрежа или на батерия. Преди да се спрете на определен модел, трябва да помислите колко време желаете да издържа устройството. Дали искате да заснема няколко събития или предпочитате да го използвате като охранителна камера продължително време.

  Повечето модели разполагат с функция детектор на движение. Това означава, че ще имате записи само когато пред обектива има движение. Благодарение на тази функция ще си спестите време на празни записи.

  Друго на което може да се наблегне е ъгълът на виждане. Тук се определя ъгълът на виждане на обектива, като те могат да бъдат от 90 градуса (виждане напред) и да достигат до 180 градуса, които дават възможност за наблюдение на доста голям периметър от помещението.

  Направените видеофайлове се запазват на външна SD карта памет. Това улеснява процеса на преглеждане на записите. Само вземате картата и я свързвате към компютър или телефон. Прехвърляте файловете и можете веднага да я върнете обратно в модула. По този начин ще можете да преглеждате видеата в удобно време. Друго специфично е наличието на вградени микрофони, осигуряващи сравнително добър звук към видеозаписите.

 • Предаващи в реално време: В тази категория се разглеждат устройствата даващи възможност за наблюдение в реално време на всичко случващо се пред обектива. За да се случва това е необходимо в помещението да има Wi-Fi връзка, към която се свързва устройството и по която се осъществява преносът на данни. За да виждате случващото се директно на личния смартфон е необходимо единствено да изтеглите приложение разработено за телефони с Android или iOS операционни системи. След като сте настроили камерата имате възможност напълно дистанционно да управлявате всички настройки през телефона си, без да имате каквито и да било ограничения в разстоянието.

  Наблюдавайки събитията пред обектива можете да правите видеозаписи и снимки директно на телефона. Ако има събития които се случват в моментите, в които не наблюдавате, тогава имате възможност да преглеждате файловете направени на картата памет поставена в модула.

  А разполагайки с функцията за засичане на движение, то ще бъдете наясно с всичко което се е случило пред обектива, без да губите време в преглед на празни файлове.

  Този тип камери могат да работят както включени в електрическа мрежа, така и на батерия. За целта е необходимо да знаете времето за което искате да използвате устройството. Ако искате да носите камерата в себе си и някой да наблюдава всичко което виждате и вие без да има ограничение в разстоянието, то тогава ще е необходимо да се използва батерия с необходим капацитет. Ако решавате да наблюдавате случващото се в офиса, магазина или дома, тогава се препоръчва свързване към електрическата мрежа. По този начин няма да се налага да мислите за презареждане на батерия.

  Има някои модели на тези модули за вграждане разполагат с невидими за човешкото око диоди за нощно виждане. Благодарение на тях ще имате възможност да наблюдавате и при пълна тъмнина. Освен да виждате случващото се, тези устройства дават възможност и за слушане на проведени разговори.

Защо да пазарувате от Diversant?

Защото зад магазина стоят истински професионалисти в областта и те ще ви помогнат да направите най-добрия избор на покупка, от която да извлечете максимални ползи. Продуктите са нови, неупотребявани и с гаранция, а подробните ръководства за употреба ще ви улеснят максимално, така че доверете ни се! Очакваме ви!

Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече