Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

DIY Скрити камери за вграждане

Модул за вграждане WiFi IP P2PМодул за вграждане WiFi IP P2P 2

Малките скрити шпионски камери са абсолютен хит, тъй като позволяват да бъдат поставени, където поже..

160,00 лв. Без данък 160,00 лв.

Широкоъгълна WiFi камера модул със SONY обективШирокоъгълна WiFi камера модул със SONY обектив 2

Широкоъгълна WiFi камера модул със SONY обектив се отличава по това, че може да снима цветно при мин..

244,50 лв. Без данък 244,50 лв.

Модулна WiFi камера за скрит монтаж с нощно вижданеМодулна WiFi камера за скрит монтаж с нощно виждане 2

Модулна WiFi камера за скрит монтаж с нощно виждане е устройство, което може да ползвате за ситуации..

200,00 лв. Без данък 200,00 лв.

WiFi скрита камера с PIR сензорWiFi скрита камера с PIR сензор 2

WiFi мини камера модул с PIR сензор може да предава картина и звук в реално време, както и да записв..

250,00 лв. Без данък 250,00 лв.

WiFi камера модул с широкоъгълен обективWiFi камера модул с широкоъгълен обектив 2

Малка WiFi камера модул с широкоъгълен обектив е висококачествен продукт, който може да записва виде..

195,70 лв. Без данък 195,70 лв.

Wi-Fi Скрита камера модул за вгражданеWi-Fi Скрита камера модул за вграждане 2

Wi-Fi Скрита камера модул за вграждане сe отличава по наличието на изведен PIR сензор и IR диоди за ..

182,00 лв. Без данък 182,00 лв.

Full HD DIY IP WiFi модул за вграждане скрита камера LawmateFull HD DIY IP WiFi модул за вграждане скрита камера Lawmate 2

Това е уникален по рода си модул за вграждане в различни повърхности. Тази мини камера предлага виде..

607,90 лв. Без данък 607,90 лв.

Скрита IP WiFi камера в ароматизатор GladeСкрита IP WiFi камера в ароматизатор Glade 2

Специално изработен модул на скрита IP WiFi камера в ароматизатор Glade. По този начин прикрита каме..

214,00 лв. Без данък 214,00 лв.

Мини IP WIFI P2P скрита камераМини IP WIFI P2P скрита камера 2

Мини IP WIFI P2P скрита камера е изделие, което може да вградите във вечна налична вещ в желаното по..

200,00 лв. Без данък 200,00 лв.

Мини DVR модул за вграждане скрита камера с детектор за движениеМини DVR модул за вграждане скрита камера с детектор за движение 2

Мини DVR модул за вграждане скрита камера с детектор за движение се отличава с максимално компактнит..

200,00 лв. Без данък 200,00 лв.

Компактно дистанционно за професионален видео рекордер PV500HDWКомпактно дистанционно за професионален видео рекордер PV500HDW 2

Това е допълнителен аксесоар към професионалният видеорекордер на LawMate PV-500HDW-Pro. След като в..

90,00 лв. Без данък 90,00 лв.

Зарядно за Li-Po батерииЗарядно за Li-Po батерии 2

Това е едно компактно решение за бързо презареждане на литиево-полимерни батерии използвани за захра..

25,00 лв. Без данък 25,00 лв.

Дигитален видео рекордер (DVR) LAWMATEДигитален видео рекордер (DVR) LAWMATE 2

Това е портативен DVR (дигитален видео рекордер) на компанията LAWMATE, който работи в комбинация съ..

739,60 лв. Без данък 739,60 лв.

WiFi мини скрита камера модул за вграждане WiFi мини скрита камера модул за вграждане 2

WiFi скрита камера модул за вграждане позволява едновременно да гледате в реално време на телефона с..

210,00 лв. Без данък 210,00 лв.

WiFi Камера с диоди за нощно вижданеWiFi Камера с диоди за нощно виждане 2

WiFi Камера с диоди за нощно виждане e устройство, което позволява наблюдение в реално време. Моделъ..

182,00 лв. Без данък 182,00 лв.

WiFi камера модул с PIR сензорWiFi камера модул с PIR сензор 2

WiFi скрита камера модул с PIR сензор може да бъде вградена във всякакви предмети и по този начин да..

262,00 лв. Без данък 262,00 лв.

Мини камерите за вграждане са изключително популярни към днешна дата, поради простата причина, че са много лесни за инсталация и са напълно дискретни, работейки абсолютно безшумно. Но в какви случаи са най-подходящи за употреба и как да изберем правилната? На тези въпроси ще се опитаме да отговорим по-долу.

Какво представляват DIY скритите камери за вграждане

Това са миниатюрни обективи с лентов кабел свързани към управляващото тяло, които са предназначени за инсталация във всякакви нестандартни места на едно помещение, като ъглите, на тавана или в някакъв предмет. Те се предлагат както във вид на свободни модули, така и под формата на различни предмети, в които предварително е интегрирана системата и е готова за работа.

Въпреки компактните си размери, тези устройства ще ви изненадат с висококачествените си фото-параметри и заснета цветна детайлна картина. От друга страна, някои предоставят и допълнителни екстри, като вграден сензор за движение, микрофон за аудио-запис, възможност за допълнително поставяне на карта-памет за по-продължителен запис, възможност за дистанционно наблюдение чрез мобилен телефон и още много други.

В кои случаи са най-подходящи за употреба

Приложението може да е доста разнообразно. Например за наблюдение на конкретно помещение и всичко случващо се в него, за няколко помещения едновременно, в офиса за контрол на служителите докато отсъствате, у дома за да гледате как се отнася бавачката към децата ви, в автомобила, на почивка и т.н.

Често дори се използват и в търговски обекти, скривайки ги зад щандовете за предпазване от кражби на стоки. Удобни са дори и за заснемането на различни семинари, лекции и колективни дейности.

Видове

За да може изборът ви да бъде по-гъвкав и покупката добре да подхожда за конкретния случай, на пазара се предлагат различни видове, като:

 • Записващи на карта памет: Това са устройства подходящи за места на които няма Интернет връзка. Те могат да работят свързани в електрическата мрежа или на батерия. Преди да се спрете на определен модел, трябва да помислите колко време желаете да издържа устройството. Дали искате да заснема няколко събития или предпочитате да го използвате като охранителна камера продължително време.

  Повечето модели разполагат с функция детектор на движение. Това означава, че ще имате записи само когато пред обектива има движение. Благодарение на тази функция ще си спестите време на празни записи.

  Друго на което може да се наблегне е ъгълът на виждане. Тук се определя ъгълът на виждане на обектива, като те могат да бъдат от 90 градуса (виждане напред) и да достигат до 180 градуса, които дават възможност за наблюдение на доста голям периметър от помещението.

  Направените видеофайлове се запазват на външна SD карта памет. Това улеснява процеса на преглеждане на записите. Само вземате картата и я свързвате към компютър или телефон. Прехвърляте файловете и можете веднага да я върнете обратно в модула. По този начин ще можете да преглеждате видеата в удобно време. Друго специфично е наличието на вградени микрофони, осигуряващи сравнително добър звук към видеозаписите.

 • Предаващи в реално време: В тази категория се разглеждат устройствата даващи възможност за наблюдение в реално време на всичко случващо се пред обектива. За да се случва това е необходимо в помещението да има Wi-Fi връзка, към която се свързва устройството и по която се осъществява преносът на данни. За да виждате случващото се директно на личния смартфон е необходимо единствено да изтеглите приложение разработено за телефони с Android или iOS операционни системи. След като сте настроили камерата имате възможност напълно дистанционно да управлявате всички настройки през телефона си, без да имате каквито и да било ограничения в разстоянието.

  Наблюдавайки събитията пред обектива можете да правите видеозаписи и снимки директно на телефона. Ако има събития които се случват в моментите, в които не наблюдавате, тогава имате възможност да преглеждате файловете направени на картата памет поставена в модула.

  А разполагайки с функцията за засичане на движение, то ще бъдете наясно с всичко което се е случило пред обектива, без да губите време в преглед на празни файлове.

  Този тип камери могат да работят както включени в електрическа мрежа, така и на батерия. За целта е необходимо да знаете времето за което искате да използвате устройството. Ако искате да носите камерата в себе си и някой да наблюдава всичко което виждате и вие без да има ограничение в разстоянието, то тогава ще е необходимо да се използва батерия с необходим капацитет. Ако решавате да наблюдавате случващото се в офиса, магазина или дома, тогава се препоръчва свързване към електрическата мрежа. По този начин няма да се налага да мислите за презареждане на батерия.

  Има някои модели на тези модули за вграждане разполагат с невидими за човешкото око диоди за нощно виждане. Благодарение на тях ще имате възможност да наблюдавате и при пълна тъмнина. Освен да виждате случващото се, тези устройства дават възможност и за слушане на проведени разговори.

Защо да пазарувате от Diversant?

Защото зад магазина стоят истински професионалисти в областта и те ще ви помогнат да направите най-добрия избор на покупка, от която да извлечете максимални ползи. Продуктите са нови, неупотребявани и с гаранция, а подробните ръководства за употреба ще ви улеснят максимално, така че доверете ни се! Очакваме ви!

Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече