В очила

Показване на 7 резултата

Очилата са често срещан аксесоар, независимо от пола и възрастта. За да може да запечатате всичко, което виждате пред очите си, без да използвате каквито и да било други дигитални видеокамери,  имате нужда от един по-специален вид очила. Тук ще откриете разнообразни модели (недиоптрични и тъмни), от които имате възможност да направите точния избор.

Какво представляват?

Предлаганите модели са на пръв поглед съвсем обикновени, но всъщност притежават вградени миниатюрни видеокамери, които имат способността да записват видео с високо качество. Те са с вградени презареждаеми литиево-полимерни батерии, издържащи продължително време при постоянно снимане.

Готовият запис се съхранява върху налична карта памет, а чрез картов четец директно се поставя в компютър и се получава достъп до записите. Другият вариант е чрез пристигащия в комплекта USB-кабел да се направи синхронизация за директно възпроизвеждане. Отделно в комплект с устройството пристига и подробно ръководство на български език. С всички скрити камери в очила се работи бързо и лесно, като за целта не се изискват допълнителни технически познания.

Къде намират своето приложение?

Могат да се използват за забавление, заснемайки собствените си преживявания и различни събития, на които сте присъствали. Също така намират приложение за заснемане по време на колоездене, шофиране (като видеорегистратор), демонстрация на продукти и много други. Камерите са толкова добре скрити в очилата, че дори вие ако не знаете за тяхното съществуване, не бихте могли да ги забележите. По тази причина, у-вата могат да се използват и за тайно снимане в най-различни ситуации – от разследваща журналистика до обикновени битови неуредици.

Дали за забавление или с цел събиране на доказателства, това са изключително полезни продукти, които биха могли да съхранят любимите моменти, заснемайки с тях интересните преживявания, оставащи спомен за цял живот. Всички модели са изключително леки и удобни. При носене няма шанс да усетите какъвто и да е дискомфорт от вградената в тях електроника.

Какво ще откриете в Diversant.bg?

Предлагаме разнообразие от различни дизайни, така че да изберете най-подходящия за вас – с диоптър или слънчеви. Само при нас получавате висококачествени технологични шпионски у-ва, които ще ви послужат дълги години по най-различни поводи.

Защо да предпочетете Diversant?

Защото само ние ви предоставяме огромен списък от предимства, събрани на едно място, а именно:

  • Предварително тествани за нормална работа
  • Гаранционен период на повечето от тях
  • Подробни ръководства за употреба
  • Специализирани консултанти за всякакви въпроси, свързани с наличните стоки
  • Лесна за пазаруване платформа
  • Бързи доставки на хит-цени

Тези и още куп преимущества получавате само ако изберете нас, като предпочитано място за пазаруване, така че заповядайте!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече