Скрити камери в будилници

Показване на 1–16 от 18 резултата

Скритите камери намират все по-голямо приложение в различни ситуации, когато трябва да се направи тайно видео и аудио заснемане на някакви действия. За да бъде обаче ефективен процес, рекордерът трябва да се намира в близост до случващото се. За целта производителите ги вграждат в различни предмети, сред които са и будилниците.

Сфера на приложение

Устройствата от този род могат да изпълняват две основни задачи. На първо място да ви запишат как сладко си спите, а от друга страна да послужи за шпионско наблюдение. Подобните продукти ще ви помогнат във всеки един момент да видите какво се случва в помещението и да се уверите в сигурността на имота ви. Понякога видеорекордер е единственият начин да се докаже изневярата на половинката. Често младите родители решават да закупят подобно устройство за да се уверят в компетентността на наетата детегледачка или домашните помощници.

Особености

  • Основната особеност в този модел – детектор за движение, чрез който записът започва, само когато в диапазона на сензора се появи движение.
  • Много е лесен за работа – управлението се извършва чрез миниатюрно дистанционно управление (в някои модели) и не изисква специфични познания в областта;
  • Всички файлове се съхраняват върху паметта на смартфона или поставената предварително карта памет.
  • Въпреки компактността на уредът, заснетото видео е с отлична разделителна способност и яснота. Записът се съхранява в съвместим за компютърните медия програми формат за лесното му преглеждане, без допълнителни софтуерни преработки.
  • Голям капацитет на батерията – издържат продължително време за работа в автономен режим и в режим на снимане.
  • Част от моделите дават възможност да наблюдавате в реално време директно на личен смартфон.

От друга страна, устройствата от категорията имащи способността да предават картината в реално време използват специално приложение за смартфони и имат необходимост от връзка с интернет. Благодарение на тази връзка можете да наблюдавате случващото се в помещението, като няма да имате никакво ограничение в разстоянието.

Защо да пазарувате от Diversant?

Защото на първо място предоставяме удобна за пазаруване платформа, позволяваща само с няколко клика да поръчате желаният от продукт. На второ място в работни дни имате постоянно на разположение професионален консултант, с който веднага да направите връзка и да се посъветвате за правилния избор на стока. Можете да сте уверени в работоспособността на предлаганите уреди, тъй като предварително са тествани, а в допълнение с тях пристига и гаранция с подробно ръководство за употреба, а цените ни са едни от най-добрите, така че заповядайте дори още днес!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече