PC и GSM софтуер

Показване на 7 резултата

В тази категория ще можете да намерите устройства, помагащи процеса на откриване и / или възстановяване на информация. Ако искате да разберете какво и с кого комуникира детето или имате съмнения, за получаване или изпращане на порнографско съдържание, то с моделите предлагани в този раздел ще бъдат изключително полезни.

За случаите когато искате да се предпазите от неправомерно навлизане в личното пространство на телефона, то можете отново да използвате продукт от категорията, с който да сте сигурни, че никой няма да успее да извлече информацията от телефона.

GSM проследяване на мобилен телефон и Как да разбера местоположението на избран мобилен телефон?

За да разберете точното местоположение на определен мобилен телефон е необходимо да инсталирате мобилно приложение на gsm-ът. След това трябва да включите функцията за местоположение на апарата и сте готови. Във всеки един момент ще извършвате проследяване на мобилния телефон чрез google карта, върху която се позиционира.

Почти всяко семейство в световен мащаб притежава компютър или мобилен телефон.  Те са станали неделима част от нашия живот.  Използваме компютър в дома или офиса, а смартфонът е неизменно с нас, навсякъде и по всяко време, това ни прави изключително уязвими. Защо? Защото в тях съхраняваме всичко случващо се около нас.

Паметта им е запълнена с наша лична информация, която съответно не желаем да изгубим от неволно изтриване или да я прикрием от възможността да бъде  изтеглена от хакери или други хора. Освен нас и децата, от малки до големи имат неограничен достъп до интернет и могат да влизат в различни неподходящи сайтове или просто ровейки на компютъра да заличат снимки и документи, който са ви нужни.

Затова много технологични компании занимаващи се със софтуери, разработват технологии със специфични софтуери за PC и GSM  устройства. Тяхната основна цел е да помогнат в различна ситуация. Съществуват различни приложения, като най-често търсените са:

  • Софтуер за възстановяване на информация от Android: проектиран е да възстановява всички заличени данни, независимо да ли са на телефона или SD карта памет
  • Скрита програма за проследява на Андроид
  • Софтуер за възстановяване на информация от смартфон iOS Iphone
  • Дигитален шредер за унищожаване на документи,  който не остава и следа от информация.
  • Софтуер за откриване на порногравски сайтове, снимки и видеа: неговата функция е да разпознава наличието на порногравски сайтове, снимки и видеа на компютъра.
  • Софтуер за откриване и възстановяване на снимки: открива всички налични снимки на Windows PC, Android и iOS смартфон или таблети.  Ще можете да ги копирате и преместите на избрано място.  Веднъж копиране те се съхраняват върху паметта на USB флашката.

Защо точно diversant.bg?

Защото зад сайтът работят професионалисти в областта, които ще съдейства в процеса на избор на точния продукт. Ще получите нужната консултация и информация, с които да постигнете оптималното при покупка, а имено перфектното съотношение между цена и качество. Затова не се колебайте и се свържете с нас.


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече