Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

PC и GSM софтуер

Софтуер за унищожаване на дигитална информацияСофтуер за унищожаване на дигитална информация 2
Нов

Съвременните технологии търпят постоянни промени, водещи до усъвършенстване за средствата за заличав..

228,00 лв. Без данък 228,00 лв.

Софтуер за подслушване чрез компютър ParabenСофтуер за подслушване чрез компютър Paraben 2

Софтуер за подслушване чрез компютър Paraben Voice Logger е професионален продукт, с който може да п..

308,00 лв. Без данък 308,00 лв.

Софтуер за възстановяване на информация от SIM-картаСофтуер за възстановяване на информация от SIM-карта 2

Софтуер за възстановяване на информация от SIM-карта е усъвършенстван четец, който успява да извлече..

209,00 лв. Без данък 209,00 лв.

Софтуер за възстановяване информация от Android устройстваСофтуер за възстановяване информация от Android устройства 2

Често в забързаното ежедневие се случва да изтрием волно или неволно важни контакти, снимки или виде..

309,00 лв. Без данък 309,00 лв.

iRecovery Stick софтуер за възстановяване на информация от смартфон iOSiRecovery Stick софтуер за възстановяване на информация от смартфон iOS 2

Случвало се е да изтриете по погрешка нещо жизнено важно от телефона си? Чувството е ужасно и до сег..

309,00 лв. Без данък 309,00 лв.

Софтуер за откриване на порнографски сайтове, снимки и видеаСофтуер за откриване на порнографски сайтове, снимки и видеа 2
ПО ЗАЯВКА

В интернет пространството е изключително лесно (а понякога и случайно) да попаднете на порнографски ..

244,00 лв. Без данък 244,00 лв.

Софтуер за откриване и възстановяване на снимки PARABENСофтуер за откриване и възстановяване на снимки PARABEN 2
Не е наличен

Ако една снимка се описва с хиляда думи, то хиляда снимки биха описали цяла история. Когато съдебни ..

244,00 лв. Без данък 244,00 лв.

В тази категория ще можете да намерите устройства, помагащи процеса на откриване и / или възстановяване на информация. Ако искате да разберете какво и с кого комуникира детето или имате съмнения, за получаване или изпращане на порнографско съдържание, то с моделите предлагани в този раздел ще бъдат изключително полезни.

За случаите когато искате да се предпазите от неправомерно навлизане в личното пространство на телефона, то можете отново да използвате продукт от категорията, с който да сте сигурни, че никой няма да успее да извлече информацията от телефона.

GSM проследяване на мобилен телефон и Как да разбера местоположението на избран мобилен телефон?

За да разберете точното местоположение на определен мобилен телефон е необходимо да инсталирате мобилно приложение на gsm-ът. След това трябва да включите функцията за местоположение на апарата и сте готови. Във всеки един момент ще извършвате проследяване на мобилния телефон чрез google карта, върху която се позиционира.

Почти всяко семейство в световен мащаб притежава компютър или мобилен телефон.  Те са станали неделима част от нашия живот.  Използваме компютър в дома или офиса, а смартфонът е неизменно с нас, навсякъде и по всяко време, това ни прави изключително уязвими. Защо? Защото в тях съхраняваме всичко случващо се около нас.

Паметта им е запълнена с наша лична информация, която съответно не желаем да изгубим от неволно изтриване или да я прикрием от възможността да бъде  изтеглена от хакери или други хора. Освен нас и децата, от малки до големи имат неограничен достъп до интернет и могат да влизат в различни неподходящи сайтове или просто ровейки на компютъра да заличат снимки и документи, който са ви нужни. 

Затова много технологични компании занимаващи се със софтуери, разработват технологии със специфични софтуери за PC и GSM  устройства. Тяхната основна цел е да помогнат в различна ситуация. Съществуват различни приложения, като най-често търсените са:

  • Софтуер за възстановяване на информация от Android: проектиран е да възстановява всички заличени данни, независимо да ли са на телефона или SD карта памет
  • Скрита програма за проследява на Андроид
  • Софтуер за възстановяване на информация от смартфон iOS Iphone 
  • Дигитален шредер за унищожаване на документи,  който не остава и следа от информация.
  • Софтуер за откриване на порногравски сайтове, снимки и видеа: неговата функция е да разпознава наличието на порногравски сайтове, снимки и видеа на компютъра.
  • Софтуер за откриване и възстановяване на снимки: открива всички налични снимки на Windows PC, Android и iOS смартфон или таблети.  Ще можете да ги копирате и преместите на избрано място.  Веднъж копиране те се съхраняват върху паметта на USB флашката. 

Защо точно diversant.bg?

Защото зад сайтът работят професионалисти в областта, които ще съдейства в процеса на избор на точния продукт. Ще получите нужната консултация и информация, с които да постигнете оптималното при покупка, а имено перфектното съотношение между цена и качество. Затова не се колебайте и се свържете с нас. 

Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече