Скрити камери в дистанционни

Показване на 7 резултата

Скритите мини камери през последните години станаха много популярни и купувани по различни поводи. За да бъде записът по-качествен и да може да се хване целият кадър е необходимо устройството да бъде по-близо до случващото се събитие, а за да стане това, без жертвите да се усетят, тези рекордери се поставят във всякакви предмети, дори и в дистанционните управления.

Какво представляват?

На външен вид изглеждат дистанционни управления за автомобили или телевизори, но с тази разлика, че в тях е налично и малко фото-око, умеещо да заснема всичко каквото му се изпречи пред погледа.

Въпреки миниатюрните си размери, тези джаджи заснемат висококачествена картина или снимки с висока резолюция и ги съхраняват върху поставената предварително микро карта памет. Характеризират се с продължителното време за работа с едно зареждане на литиево-полимерната батерия. Това обаче не е всичко!

Тези малки джаджи имат и вградени микрофони за да записват заедно с картината и звук за по-достоверно доказателство ако се наложи. Перфектен вариант да запишете какво става в автомобила заедно с проведения разговор. За да се улесни процесът на прехвърляне на файловете, камерите скрити в дистанционни запаметяват всичко на външни SD карти памет, като моделите поддържат от 8GB и достигат до 32GB.

В какви ситуации намират приложение?

Ситуациите са всякакви и само въображението може да ви ограничи за тяхната употреба. Едно подобно устройство винаги ще намери своето място в бита, на работното място, докато сте на почивка или по служебни въпроси. От друга страна е страхотно решение за събиране на доказателства, опровергаване на определени съмнения за изневери, лъжесвидетелстване и т.н. Как да направя правилен избор?

Основните характеристики по които се разграничават различните модели са следните:

  • Време на работа: Издържливостта се определя според капацитета на батерията. Предвид компактните размери тези устройства могат да правят видеозаписи между 30 и 160 минути.
  • Режими на работа: В зависимост от предпочитанията моделите разполагат със следните режими на работа – видео със звук, снимки и само аудио записи
  • IR диоди: Понякога е необходимо да се заснеме събитие в тъмна обстановка. Тогава е подходящо да се избере модел с възможност за снимане в такава ситуация.
  • Резолюция: Когато искаме да запечатаме определен момент, избираме моделът според качеството на изображение.
  • Дизайн: Повечето модели са създадени да наподобяват истински дистанционни за автомобили.

Защо да се доверите на онлайн магазин Диверсант?

Защото с дългогодишното си присъствие на пазара се доказахме, като лоялен търговец на шпионска техника на най-изгодни цени с гаранция и ръководства за употреба. Най-бързо развиващият се магазин в бранша предлага голямо разнообразие на всякакви продукти, гарантирайки тяхната работоспособност с гаранционен период. Чудите се кой точно продукт ще е подходящ за вашия случай? Потърсете консултантите ни по един от начините за връзка в сайта и с удоволствие ще съдействаме с експертното си мнение. Заповядайте!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече