Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Скрити камери в дистанционни

FullHD мини  обектив скрита камера в бутафорно дистанционно ключодържател LAWMATEFullHD мини  обектив скрита камера в бутафорно дистанционно ключодържател LAWMATE 2 Промо

Пред вас е бутафорно дистанционно за кола с вградена мини скрита камера. Обособеното място за постав..

355,50 лв. 395,00 лв. Без данък 355,50 лв.

Скрита камера в дистанционно за кола ключодържателСкрита камера в дистанционно за кола ключодържател 2

Скрита камера в дистанционно за кола е устройство, с което може да правите видео, снимки или само ау..

125,70 лв. Без данък 125,70 лв.

Професионална скрита камера в универсално дистанционно за телевизор с PIR датчикПрофесионална скрита камера в универсално дистанционно за телевизор с PIR датчик 2

Това е един от най-новите модели професионално скрити камери. Този модел е създаден по уникален по в..

568,00 лв. Без данък 568,00 лв.

Професионална Wi-Fi скрита камера в бутафорно дистанционно за автомобил  LAWMATEПрофесионална Wi-Fi скрита камера в бутафорно дистанционно за автомобил  LAWMATE 2

Имате нужда от устройство, записващо висококачествени снимки и видеофайлове със звук и същевременно ..

479,00 лв. Без данък 479,00 лв.

FullHD скрита камера в дистанционно за кола ключодържател на LawmateFullHD скрита камера в дистанционно за кола ключодържател на Lawmate 2

Full HD скрита камера в ключодържател дистанционно за кола PV-RC200HD2(KR) е модерно и мултифункцион..

495,00 лв. Без данък 495,00 лв.

Full HD мини скрита камера в дистанционно за колаFull HD мини скрита камера в дистанционно за кола 2

На пръв поглед това е най-обикновено дистанционно за кола. По нищо не личи, че вътре е скрита 12-м..

89,00 лв. Без данък 89,00 лв.

Луксозно дистанционно за кола със скрита камераЛуксозно дистанционно за кола със скрита камера 2
Не е наличен

Пред вас е една малка и дискретна скрита камера, поместена в дистанционно за кола. По нищо различима..

125,40 лв. Без данък 125,40 лв.

Скритите мини камери през последните години станаха много популярни и купувани по различни поводи. За да бъде записът по-качествен и да може да се хване целият кадър е необходимо устройството да бъде по-близо до случващото се събитие, а за да стане това, без жертвите да се усетят, тези рекордери се поставят във всякакви предмети, дори и в дистанционните управления.

Какво представляват?

На външен вид изглеждат дистанционни управления за автомобили или телевизори, но с тази разлика, че в тях е налично и малко фото-око, умеещо да заснема всичко каквото му се изпречи пред погледа.

Въпреки миниатюрните си размери, тези джаджи заснемат висококачествена картина или снимки с висока резолюция и ги съхраняват върху поставената предварително микро карта памет. Характеризират се с продължителното време за работа с едно зареждане на литиево-полимерната батерия. Това обаче не е всичко! 

Тези малки джаджи имат и вградени микрофони за да записват заедно с картината и звук за по-достоверно доказателство ако се наложи. Перфектен вариант да запишете какво става в автомобила заедно с проведения разговор. За да се улесни процесът на прехвърляне на файловете, камерите скрити в дистанционни запаметяват всичко на външни SD карти памет, като моделите поддържат от 8GB и достигат до 32GB.

В какви ситуации намират приложение?

Ситуациите са всякакви и само въображението може да ви ограничи за тяхната употреба. Едно подобно устройство винаги ще намери своето място в бита, на работното място, докато сте на почивка или по служебни въпроси. От друга страна е страхотно решение за събиране на доказателства, опровергаване на определени съмнения за изневери, лъжесвидетелстване и т.н. Как да направя правилен избор?

Основните характеристики по които се разграничават различните модели са следните:

  • Време на работа: Издържливостта се определя според капацитета на батерията. Предвид компактните размери тези устройства могат да правят видеозаписи между 30 и 160 минути. 
  • Режими на работа: В зависимост от предпочитанията моделите разполагат със следните режими на работа – видео със звук, снимки и само аудио записи
  • IR диоди: Понякога е необходимо да се заснеме събитие в тъмна обстановка. Тогава е подходящо да се избере модел с възможност за снимане в такава ситуация. 
  • Резолюция: Когато искаме да запечатаме определен момент, избираме моделът според качеството на изображение. 
  • Дизайн: Повечето модели са създадени да наподобяват истински дистанционни за автомобили. 

Защо да се доверите на онлайн магазин Диверсант?

Защото с дългогодишното си присъствие на пазара се доказахме, като лоялен търговец на шпионска техника на най-изгодни цени с гаранция и ръководства за употреба. Най-бързо развиващият се магазин в бранша предлага голямо разнообразие на всякакви продукти, гарантирайки тяхната работоспособност с гаранционен период. Чудите се кой точно продукт ще е подходящ за вашия случай? Потърсете консултантите ни по един от начините за връзка в сайта и с удоволствие ще съдействаме с експертното си мнение. Заповядайте!

Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече