Аксесоари за ловни камери

Показване на 1–16 от 26 резултата

Съвременните устройства за заснемане и следене поведението на животните в гората са не достатъчно ефективни, ако към тях не присъстват някои допълнителни аксесоари. С какво са полезни и как да направим своя избор ще разберем от по-долните редове.

С какво са полезни аксесоарите за ловни камери?

Според типа на приложение е възможно да се наложи използването на различни аксесоари. Например съществуват защитни от механични повреди корпуси, предпазващи устройството от случайни падания от високо, агресивна проява от страна на животно и т.н.

За да увеличим паметта за записи са предвидени отделни карти памет, а при изтощение на вградената акумулаторна батерия се предвижда приложението на резервна (Power Bank) соларна такава, черпеща своя заряд от слънцето. В местности, където пък обхвата на мобилната GSM мрежа е слаб се предлагат външни подсилващи антени и т.н.

Как да подберем необходимите?

Подбора на допълнителни елементи трябва да става в зависимост от приложението и изискванията към камерата. Ако джаджата се използва в условията на влажни местности и с чести валежи е необходима употребата на специален защитен корпус, осигуряващ както сухотата на продукта, така и неговата защита от механични повреди. При изискване за продължителност на наблюдението със сигурност трябва да подсигурите резервен източник на захранване във вид на странична акумулаторна батерия. На пазара вече има и такива, зареждащи се от слънцето (соларни).

Ако обаче в наблюдаваната местност е слаб обхвата на GSM мрежата, може да се прибегне до поставянето на подвижна антена, усилваща обхвата на мрежата. Често изброените по-горе джаджи се комбинират в едно устройство, така че то да отговаря на множество изисквания едновременно.

При желание за допълнителна застраховка от кражба на техниката, можете да се застраховате, заключвайки камерата за мястото, на което е прикрепена. За целта се предлагат външни заключващи механизми, чрез здраво гъвкаво стоманено въже, облицовано в предпазен гумиран маркуч. С него пристигат и ключове за отключване / заключването на примката.

Защо да изберете Diversant?

Защото предлаганите от нас продукти са:

  • от доказали се в областта производители и нямат нищо общо с евтините си аналози в лицето на евтините китайските имитации;
  • всичко в магазина Диверсант е оригинално и предварително изпробвано за съвместимост и работоспособност, което гарантира, че закупеният от вас продукт ще функционира правилно, а цените ни са едни от най-конкурентните;
  • имате избор измежду голямо разнообразие от продукти;
  • преглеждате пратката преди да я платите.

Заповядайте дори още днес в магазина и пазарувайте съвсем спокойно! Очакваме Ви!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече