На камиони

Показване на 14 резултата

В миналото, локализирането на камионите се оказваше изключително трудна задача, особено когато става дума за транспортна компания, имаща много на брой такива превозни средства. Това е голяма пролука в намеренията на собствениците да извършват тесен контрол над шофьорите служители, но това вече не е проблем, благодарение на напредването на технологиите.

Идеалното решение за логистични компании

За да е ефективно управлението на какъвто и да е бизнес, от изключително важно значение е упражняването на тесен контрол над цялата дейност. Това с пълна сила важи и за транспортните компании, постоянно изпращащи камионите си да извършват превозни дейности из всяка точка на света.

За да могат обаче мениджърите да проследяват местонахождението на превозните средства по всяко време, е необходимо инсталирането на специални GPS тракери. В зависимост от предлаганите функционалности, системите могат да предложат:

  • детайлна карта;
  • следене в реално време;
  • различни начини за известяване;
  • съхранение на история;
  • специално мобилно приложение, чрез което ще наблюдавате следените обекти директно през смартфона, без значение къде се намирате.

Някои устройства имат вграден сензор за движение, пестящ електроенергията от батерията и апаратът автоматично преминава в “спящ” режим ако транспортното средство е спряло.

Различни видове устройства

В момента се предлага многообразие от видове GPS проследяващи системи за камиони, като такива с водоустойчиви корпуси, много функционалности, от което зависи и цената им. Отделно са налични и така наречените логъри със същата функционалност, но не могат да бъдат засечени със специални детектори, което ги отличава от обикновените подобни аналози.

Има и технологии за проследяване с магнити, лесно инсталиращи се на различни контейнери със стока или върху външните части на превозното средство. Работят абсолютно в автономен режим, чрез вградена памет и батерия с дълго време за самостоятелна работа. Данните се извличат след синхронизирането му с компютър и изтеглянето на информацията, записана върху паметта.

Защо да изберем магазин Диверсант?

Възползвайте се от възможността да закупите качествени продукти с гаранция и то на възможно най-достъпните цени. Всичко, предлагано в интернет магазина Diversant.bg е предварително изпробвано за коректна работоспособност. Екипът ни от експерти винаги е на разположение за съдействие при извършването на поръчките и за съвети относно правилната покупка.

Избирайки нас, получавате и привилегиите да видите доставката си преди да я платите. Очакваме Ви!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече