Продукти

Блог

Детектори на подслушватели в реално време

Има ли подслушвател в стаята ми? Как работи техниката за контрашпионаж? Как да определим какъв уред ни трябва? 

Повече
Как да открия аудио записващо устройство?

Какво представляват подслушвателите на запис? Как да локализираме дали има поставено записващо устройство около нас? Има ли устройство, което да ми покаже къде е поставено? Отговорите на тези въпроси ще откриете в статията.

Повече
Що е то GSM подслушвател в реално време?

Какво означава подслушвател в реално време? Какъв е принципът на работа? Колко време издържат? На тези и други въпроси ще намерите отговори в статията.

Повече
Разлики при камери работещи На запис и В реално време

Каква е разликата между съхранение на файлове "на запис" и "наблюдение в реално време"? На този въпрос ще отговорим в следващите редове. Ще разграничим по какво се отличават? Как да ги използваме по-добре в ежедневието? И няколко примера при избор на шпионска техника.

Повече
Камера за охрана - как да определя коя за какво е?
Кои са основните видове камери за наблюдение? Как да определя коя кога се използва? Къде се поставят и виждат ли се? Отговорите на тези и още други въпроси ще откриете в статията.
Повече
За или против софтуерите за подслушване на телефон

Докато само преди няколко десетилетия мобилните телефони бяха лукс и екзотика, днес те са до такава степен част от нас, че наскоро основателя на Тесла - американският предприемач Елон Мъск публично изказа тезата, че самите ние сме се превърнали в биороботи, макар и дори да не го осъзнаваме. Това звучи фантастично, но е факт - ставаме, лягаме и ходим то толаетна с любимите си портативни компютри. Снимаме се, гледаме филми и въобще смартфоните ни притежават толкова, колкото и ние тях.

Всичко това прави тези машинки основна мишена за всякакви шпионски пориви, били то корпоративни или лични. По тази причина на пазара съществуват много софтуери за зомбиране на телефони, които изкушават и привличат милиони потребители, които желаят да се докопат информация. 

Повече
Наистина експертна грижа за нашите клиенти

Грижата за всеки наш клиент е от особено значение и се стремим с всеки изминал ден да бъдем още по-добри. Поради спецификата на всеки предлаган на нашия онлайн магазин продукт, ние осъзнаваме колко е важно да сме до всеки един. Също както детето се нуждае от родител във всеки етап от израстването си. При нас тази грижа се изразява в постоянно търсене на начини за разрешаване на казуси изискващи различни проверки.

Повече
Как да открием GPS тракер чрез детектора Protect 1207i

В тази инструкция споделяме нашия опит при намирането на GPS устройства с най-популярния руски уред за откриване на шпионски устройства излъчващи сигнал, а именно Protect 1207i. Детекторът, който стана известен от филма "Параноя" и който се е доказал, като най-доброто решение в класа си.

Повече
Как да предпазим автомобила си от кражба

В тази статия ще демонстрираме колко е лесно да се откране автомобил с безключово запалване. И разбира се, колко е лесно да се предпазите от подобна кражба с един ефтин и ефективен продукт от нашия магазин.

Повече
Корейски powerbank подслушвател - кратко ревю и тест

Искате ли да подслушвате опредлен човек? А искате ли да записвате дълго време без да разбере подслушваният обект? Имате ли съмнения, че някой влиза в дома или офиса? Отговор на тези и още други въпроси ще откриете в статията.

Повече
Биноклите на Yukon серия Solaris - кратко ревю

Когато говорим за БелаРуски продукти знам, че имаме перфектно качество! Разберете каква е новата серия създадена като подобрена версия на съществуващата Futurus. С какво тази серия е по-добра? За кого е подходяща? И какви са препоръките? Прочетете отговорите събрани във видео ревюто направено специално за всеки потребител.

Повече
Как да се предпазим от подслушване и хакване
В следващите редове ще прочетете набор от съвети, които сме давали и продължаваме да даваме безплатно на нашите клиенти. Всяко действие има своето продиводействие и се надяваме, че нашият опит ще Ви помогне да преодолеете неоторизирано подслушване, следене или хакване на Вашите социални акаунти, телефони и електронни пощи. Подозирате, че някой има достъп до Вашата лична информация?След като става въпрос за нещо много сериозно Ви предлагаме следните евентуални решения: Какво да направите, като началоНеобходимо е да започнете лек и постепенен процес по изключване на възможните варианти за ..
Повече
Защо е необходим GPS тракер за любимото ловно куче?

Искате ли да разберете как се използват тракерите? Знаете ли за какво се използват чиповете? Разберете бързо и лесно кое е най-подходящото устройство за собственото ловно куче.

Повече
Детектор на движение при шпионските устройства
Шпионските устройства имат много различни функции и характеристики, но най-полезната и ценена от потребителите е със сигурност ф-ята за “Детектор на движение”. В следващите редове ще Ви разясним подробно тази така важна характеристика и ще разсеем някои митове и заблуди, които царят сред потребителите, относно начина по който функционират устройствата които я притежават. Какво представлява ДД Накратко, това е нещо, чрез което шпионската джаджа се задейства и записва, само когато има защо, т.е. при движение. Съществуват и други начини на задействане, например от светлина или звук, но те н..
Повече