Продукти

Блог

Какво е усилвател на сигнал? Как работи?

Какво е усилвател на сигнал? Как работи? Защо и кога се използват? Открийте информацията нужна за работа с усилватели и защо те са приложими в ежедневието ни.

Повече
Как да поставя GPS тракер на автомобил?
Когато човек реши да се сдобие в проследяващ продукт, той бърза да вземе нещо и да се справи със ситуацията набързо за да не се разчува. След като се е запознал с предлаганите на пазара GPS-и, следва въпросът как да го постави незабелязано. В тези редове сме опитали да дадем няколко примера и препоръки, с които се опитваме да сме полезни на всеки навлизащ в този свят на технологиите. 
Повече
diversant.bg - Какво ни отличава?

diversant.bg - Какво ни отличава? Често ни питате с какво сме по-различни от останалите на пазара. С няколко думи се опитваме да обобщим етапите, през които минаваме с всеки посетител на нашия сайт.

Повече
Как да си изберем перфектната радиостанция?

В тези кратки редове се опитваме да дадем съвет как да изберете подходящата радиостанция. Даваме примери в какви условия се ползват, също така кои честоти за какви терени са подходящи.

Повече
4 скрити камери, които трябва да притежавате

В тази статия ще предложим 4 скрити охранителни камери, с които да наблюдавате случващото се в дома. Ще дадем кратка статистическа информация за броя осъдени лица нарушили спокойствието на обикновения гражданин. Ще се опитаме да дадем няколко идеи за дистанционно краткотрайно или по-дълготрайно наблюдение.

Повече
Детектори на подслушватели в реално време

Има ли подслушвател в стаята ми? Как работи техниката за контрашпионаж? Как да определим какъв уред ни трябва? 

Повече
Как да открия аудио записващо устройство?

Какво представляват подслушвателите на запис? Как да локализираме дали има поставено записващо устройство около нас? Има ли устройство, което да ми покаже къде е поставено? Отговорите на тези въпроси ще откриете в статията.

Повече
Що е то GSM подслушвател в реално време?

Какво означава подслушвател в реално време? Какъв е принципът на работа? Колко време издържат? На тези и други въпроси ще намерите отговори в статията.

Повече
Разлики при камери работещи На запис и В реално време

Каква е разликата между съхранение на файлове "на запис" и "наблюдение в реално време"? На този въпрос ще отговорим в следващите редове. Ще разграничим по какво се отличават? Как да ги използваме по-добре в ежедневието? И няколко примера при избор на шпионска техника.

Повече
Камера за охрана - как да определя коя за какво е?
Кои са основните видове камери за наблюдение? Как да определя коя кога се използва? Къде се поставят и виждат ли се? Отговорите на тези и още други въпроси ще откриете в статията.
Повече
За или против софтуерите за подслушване на телефон

Докато само преди няколко десетилетия мобилните телефони бяха лукс и екзотика, днес те са до такава степен част от нас, че наскоро основателя на Тесла - американският предприемач Елон Мъск публично изказа тезата, че самите ние сме се превърнали в биороботи, макар и дори да не го осъзнаваме. Това звучи фантастично, но е факт - ставаме, лягаме и ходим то толаетна с любимите си портативни компютри. Снимаме се, гледаме филми и въобще смартфоните ни притежават толкова, колкото и ние тях.

Всичко това прави тези машинки основна мишена за всякакви шпионски пориви, били то корпоративни или лични. По тази причина на пазара съществуват много софтуери за зомбиране на телефони, които изкушават и привличат милиони потребители, които желаят да се докопат информация. 

Повече
Наистина експертна грижа за нашите клиенти

Грижата за всеки наш клиент е от особено значение и се стремим с всеки изминал ден да бъдем още по-добри. Поради спецификата на всеки предлаган на нашия онлайн магазин продукт, ние осъзнаваме колко е важно да сме до всеки един. Също както детето се нуждае от родител във всеки етап от израстването си. При нас тази грижа се изразява в постоянно търсене на начини за разрешаване на казуси изискващи различни проверки.

Повече
Как да открием GPS тракер чрез детектора Protect 1207i

В тази инструкция споделяме нашия опит при намирането на GPS устройства с най-популярния руски уред за откриване на шпионски устройства излъчващи сигнал, а именно Protect 1207i. Детекторът, който стана известен от филма "Параноя" и който се е доказал, като най-доброто решение в класа си.

Повече
Как да предпазим автомобила си от кражба

В тази статия ще демонстрираме колко е лесно да се откране автомобил с безключово запалване. И разбира се, колко е лесно да се предпазите от подобна кражба с един ефтин и ефективен продукт от нашия магазин.

Повече