Продукти
Промоция

133,00 лв. 180,00 лв. Ex Tax: 133,00 лв.

Това е компактен bluetooth предавател под формата на кредитна карта, с който можете да провеждате те..

157,50 лв. 175,00 лв. Ex Tax: 157,50 лв.

Как работи Bluetooth химикалката? Технологията на този продукт е специално разработена за слу..

120,00 лв. 175,00 лв. Ex Tax: 120,00 лв.

Този тракер за следене в реално време е особено подходящ за проследяване на движение както на автомо..

Блог

Как да предпазим автомобила си от кражба

В тази статия ще демонстрираме колко е лесно да се откране автомобил с безключово запалване. И разбира се, колко е лесно да се предпазите от подобна кражба с един ефтин и ефективен продукт от нашия магазин.

Повече
Корейски powerbank подслушвател - кратко ревю и тест

Искате ли да подслушвате опредлен човек? А искате ли да записвате дълго време без да разбере подслушваният обект? Имате ли съмнения, че някой влиза в дома или офиса? Отговор на тези и още други въпроси ще откриете в статията.

Повече
Биноклите на Yukon серия Solaris - кратко ревю

Когато говорим за БелаРуски продукти знам, че имаме перфектно качество! Разберете каква е новата серия създадена като подобрена версия на съществуващата Futurus. С какво тази серия е по-добра? За кого е подходяща? И какви са препоръките? Прочетете отговорите събрани във видео ревюто направено специално за всеки потребител.

Повече
Как да се предпазим от подслушване и хакване
В следващите редове ще прочетете набор от съвети, които сме давали и продължаваме да даваме безплатно на нашите клиенти. Всяко действие има своето продиводействие и се надяваме, че нашият опит ще Ви помогне да преодолеете неоторизирано подслушване, следене или хакване на Вашите социални акаунти, телефони и електронни пощи. Подозирате, че някой има достъп до Вашата лична информация?След като става въпрос за нещо много сериозно Ви предлагаме следните евентуални решения: Какво да направите, като началоНеобходимо е да започнете лек и постепенен процес по изключване на възможните варианти за ..
Повече
Защо е необходим GPS тракер за любимото ловно куче?

Искате ли да разберете как се използват тракерите? Знаете ли за какво се използват чиповете? Разберете бързо и лесно кое е най-подходящото устройство за собственото ловно куче.

Повече
Детектор на движение при шпионските устройства
Шпионските устройства имат много различни функции и характеристики, но най-полезната и ценена от потребителите е със сигурност ф-ята за “Детектор на движение”. В следващите редове ще Ви разясним подробно тази така важна характеристика и ще разсеем някои митове и заблуди, които царят сред потребителите, относно начина по който функционират устройствата които я притежават. Какво представлява ДД Накратко, това е нещо, чрез което шпионската джаджа се задейства и записва, само когато има защо, т.е. при движение. Съществуват и други начини на задействане, например от светлина или звук, но те н..
Повече
Усилвател на GSM сигнал - как работи

Що е то усилвател на GSM синал? Необходимо ли е да имаме вкъщи? Кои са най-често използваните модели? Четете тази и други полезни статии за шпионажа в блога на Diversant.bg

Повече
Скрити камери - какво трябва да знаем за тях
Любимите ни джаджи за дискретно наблюдение намират многобройни приложения в модерния свят. В тази статия ще разгледаме всички подобрения на технологията им през годините. Произход Първият такъв продукт е създаден между 1937 и 1943 в Рига, Латвия. Името му е било Minox Riga и е била миниатюрна камера, с възможност за заснемане на снимки въпреки, че на размер е била по-малка от кутия с цигари. Тя се е считала огромна технологична иновация за времето си, предвид факта, че повечето подобни уреди тогава, са били значително по-големи на размер. Minox Riga се доказала като изключително успеш..
Повече
GPS тракерите и предимства на следенето в реално време

Що е то GPS тракер? Какви могат да бъдат причините да го изпловзваме? Четете тази и още полезна информация за шпионската техника в блога на Diversant.bg 

Повече
Съвети при пазаруването на шпионска техника онлайн

Искате да купите скрита камера, GPS тракер или подслушвателно устройство? Научете какво трябва да имате предвид при избора на шпионска техника онлайн от блога на Diversant.bg

Повече
Какво да правите, ако установите, че Ви подслушват

Разбрали сте че сте обект на подслушване? Какви ще са следващите Ви стъпки за да противодействате? Научете тази и още полезна аинформация на блога на Diversant.bg

Повече
Сравнение между термалните камери Seek Reveal Pro и FLIR C2
Tази статия ще Ви запознае с характеристиките и предимствата на термалната камера Seek Reveal Pro, както и разликите й с нейния пряк конкурент FLIR C2. Seek Reveal Pro е нискоемисионна термална камера, квалифицираща се като най-добре разработеното и висококачествено устройство от каталога на калифорнийската компания Seek Thermal. Тя е първата термална камера на цена под 2000лв, предлагаща термален сензор с резолюция 320х240. Камерата, която предага най-добрата база за сравнение, понеже има най-сходни характеристики до тези на Seek Reveal Pro, е FLIR C2. Устройствата са самостоятелни камери ..
Повече
Как да разберете, че сте обект на шпионаж

Как да разберете, че Ви следят или подслушват? Кой са основните признаци за това, които трябва да следите? Четете тази и други полезни статии за шпионажа в блога на Diversant.bg

Повече
Термална камера Seek Reveal PRO - кратко ревю
В следващите редове ще Ви запознаем с едно от любимите ни устройства напоследък - Seek Reveal PRO. Започнахме работа с камерите на SEEK преди около година и от тогава не спираме да се изненадваме приятно от възможностите (и цената, разбира се) на тези малки камерки. Така че, когато преди няколко месеца на пазара излезе флагменът на компанията, от Reveal серията, с нетърпение дочакахме мига да се докопаме до нея. Изводът от направените тестове и отзивите на клиенти закупили продукта е следния - това е единствената ръчна термовизионна камера, която предлага 320х240-пикселова резолюция и се в..
Повече