Продукти

Блог

Secureee устройства за скрито наблюдение
Diversant.bg винаги се стреми да предлага на клиентите си най-новите и висококачествени продукти в областта на шпионажа. Ето защо избрахме да работим в тясно сътрудничество с една нова и много амбициозна компания производител на висок клас джаджи за скрито наблюдение, подслушване и следене.Secureee е хърватска фирма за аудио и видео оборудване за скрито наблюдение. Компанията предлага широка гама от шпионски устройства, като например GSM бръмбари, мини аудио рекордери, комбинирани джаджи за запис, следене и слушане в реално време и други.Продуктите им са предназначени както за професионална уп..
Повече
Помисли преди да запалиш двигателя

Алкохолът е един от легалните стимуланти и той не само отвлича вниманието от ежедневието, но и дава възможност за релаксация и приятно прекарване на времето с приятели след тежка работна седмица. Уви, алкохолът има и своите тъмни страни.

Алкохолизмът е едновременно тежка зависимост и заболяване. Трябва да се подчертае също, че алкохолът, дори когато се употребява от време на време, може да допринесе за много непоправими ситуации в живота ни, често по-тежки от здравословните проблеми.

Повече
Истински ли е Шерлок Холмс?
В известния апартамент на Бейкър стрийт се появява жена. Тя е наследница на огромно състояние от майка си, натрупано в Индия, и живее в имението на доведения си баща. Разказва за сестра си, която е починала при мистериозни обстоятелства. Умирайки в ръцете ѝ, тя ѝ признава за странни метални звуци, които е чула точно преди смъртта, а последните ѝ думи са "пъстрата лента".Хелън също е чула тези звуци предната вечер и ужасена отива при най-добрия детектив в Англия. Холмс захапва лулата си и поглежда любопитно към жената - той се интересува само от необикновени случаи.Шерлок или Джером?И така, нам..
Повече
Котка шпионин за 20 млн. долара

През 60-те години на миналия век от ЦРУ харчат повече от 20 милиона долара за шпионски проект, който има за цел да внедри професионална подслушвателна апаратура в обикновена котка. Подготовката за процедурата по имплантиране на устройството отнема няколко години, но животното не разполага с предполагаемите девет живота.

Повече
Как да си направим книга-сейф?

Днес започваме поредицата от помощници "Направи си сам". В нашата поредица ще ви помогнем да подготвите скрити сейфове за някои ценни предмети, да инсталирате подслушвателно устройство или GPS проследяващо устройство в различни предмети за ежедневна употреба и ще ви дадем много съвети и трикове за шпиониране.

Повече
Как да разберем какво говорят за нас?

Замисляли ли сте се колко пъти думите на друг човек са оказвали негативно влияние върху вашата позиция, кариера или връзка, без да си давате сметка за това? Съществуват много ситуации, в които доброто ви име е поставено под въпрос. За съжаление, в повечето случаи дори не разбирате кой и защо е подлял вода. За щастие съвременните технологии предлагат голямо разнообразие от решения, които биха могли да ви помогнат в подобни ситуации. Не е необходимо да сте професионален шпионин, за да установите дали някой поставя под съмнение доброто ви име или ви мами.

Повече
Камери за инспекция на трудно достъпни места

Ендоскопската камера е един от най-популярните продукти в раздел оптика. Благодарение на уникалните си характеристики, тези усъвършенствани оптични устройства се използват за търсене в тъмни и труднодостъпни места. Купуват се предимно от големи производствени компании. През последните години обаче много частни лица, като например монтьори, механици, строителни работници и други започнаха да използват тези технологично напреднали устройства, наричани още бороскопи или инспекционни камери.

Повече
Поставяне на аудио рекордер – кога, къде и как

Първото представление на детето, важна среща, интересна лекция или интервю с известна личност. Може да искате да запишете всички тези събития. Има случаи, в които трябва да сте сигурни, че детето ви е в безопасност в училище или вкъщи, когато е оставено само, или когато се съмнявате, че партньорът ви изневерява. А какво ще стане, ако пуснете детето си на градина или наемете детегледачка? Случва се да ви трябват доказателства срещу шефа, който ви обижда, или срещу съседа, когато ви напада словесно. Независимо от ситуацията, вие разполагате с него – аудио рекордера.

Повече
Следите винаги водят някъде

Следи има навсякъде около нас – от подметка на обувка в снега до следите, оставени нарочно от деца, играещи на пясъка, та дори бележка в пощенската кутия с отпечатъците на пощальона. В криминалистиката следите имат малко по-различно значение и карат почитателите на детективските романи да изпитват тръпка на вълнение и да имат по-бърз сърдечен ритъм.

Повече
Как да изберете най-добрия аудио рекордер флашка?

Скритият във флашка аудиo рекордер е нашият бестселър. Получаваме много телефонни обаждания с искане за допълнителна информация относно този вид продукт. В настоящата статия ще разберете какви са основните разлики и при какви условия може да се използват конкретните модели.

Повече
5 причини да инвестирате в джаджи за домашна сигурност

Благодарение на технологичното развитие и по-евтините електронни устройства най-съвременните системи за домашна сигурност станаха доста разпространени и широко достъпни. Не всеки обаче е наясно, че сигурността на дома е достъпна не само за богатите хора, живеещи в шикозни имения. Нека уточним, че камери, сензори за движение и фотокапани могат да бъдат закупени на разумна цена.

Повече
Топ 10 известни хакери

Има ли нещо по-лошо от вирусите, което може да застраши компютърната безопасност? Оказва се, че хакерите могат да представляват много по-голяма заплаха за нашите системи. Но въпреки че защитата срещу тях може да е трудна (дори правителството на САЩ се оказа, че не е непробиваемо)  имаме причини да се чувстваме в безопасност.

Повече
Внимание за „белите якички“

Виждате елегантен, красив мъж с костюм, ушит по мярка, на обществено място - кой е той? Първата ви мисъл е бизнесмен, човек с високи постижения, с висок авторитет и социален статус. За пореден път възприемате света чрез стереотипи. Кой би си помислил, че този мъж всъщност е измамник?!

Истината понякога е горчива и да съдите за някого по първото впечатление може да се окаже лоша първосигнална реакция. Такива мъже всъщност биха могли да са престъпници с бели якички. Кои са те и трябва ли да се страхувате?

Повече
6 признака, че някой наблюдава бизнеса ти

Има много причини, поради които някой може да шпионира бизнеса ти. Това може да е с цел корпоративен шпионаж, кражба или злоупотреба с данни. Такива неща не се случват само в шпионските филми - всъщност се случват по-често, отколкото си мислиш. Освен това потенциалните крадци могат да наблюдават помещенията ти, за да те хванат неподготвен.

Повече