Продукти
Промоция

470,00 лв. 665,00 лв. Ex Tax: 470,00 лв.

Тази ловна камера разполага с напълно невидими диоди, които помага за добра видимост нощно време. Пр..

133,00 лв. 180,00 лв. Ex Tax: 133,00 лв.

Това е компактен bluetooth предавател под формата на кредитна карта, с който можете да провеждате те..

157,50 лв. 175,00 лв. Ex Tax: 157,50 лв.

Как работи Bluetooth химикалката? Технологията на този продукт е специално разработена за слу..

Блог

За или против софтуерите за подслушване на телефон

Докато само преди няколко десетилетия мобилните телефони бяха лукс и екзотика, днес те са до такава степен част от нас, че наскоро основателя на Тесла - американският предприемач Елон Мъск публично изказа тезата, че самите ние сме се превърнали в биороботи, макар и дори да не го осъзнаваме. Това звучи фантастично, но е факт - ставаме, лягаме и ходим то толаетна с любимите си портативни компютри. Снимаме се, гледаме филми и въобще смартфоните ни притежават толкова, колкото и ние тях.

Всичко това прави тези машинки основна мишена за всякакви шпионски пориви, били то корпоративни или лични. По тази причина на пазара съществуват много софтуери за зомбиране на телефони, които изкушават и привличат милиони потребители, които желаят да се докопат информация. 

Повече
Наистина експертна грижа за нашите клиенти

Грижата за всеки наш клиент е от особено значение и се стремим с всеки изминал ден да бъдем още по-добри. Поради спецификата на всеки предлаган на нашия онлайн магазин продукт, ние осъзнаваме колко е важно да сме до всеки един. Също както детето се нуждае от родител във всеки етап от израстването си. При нас тази грижа се изразява в постоянно търсене на начини за разрешаване на казуси изискващи различни проверки.

Повече
Как да открием GPS тракер чрез детектора Protect 1207i

В тази инструкция споделяме нашия опит при намирането на GPS устройства с най-популярния руски уред за откриване на шпионски устройства излъчващи сигнал, а именно Protect 1207i. Детекторът, който стана известен от филма "Параноя" и който се е доказал, като най-доброто решение в класа си.

Повече
Как да предпазим автомобила си от кражба

В тази статия ще демонстрираме колко е лесно да се откране автомобил с безключово запалване. И разбира се, колко е лесно да се предпазите от подобна кражба с един ефтин и ефективен продукт от нашия магазин.

Повече
Корейски powerbank подслушвател - кратко ревю и тест

Искате ли да подслушвате опредлен човек? А искате ли да записвате дълго време без да разбере подслушваният обект? Имате ли съмнения, че някой влиза в дома или офиса? Отговор на тези и още други въпроси ще откриете в статията.

Повече
Биноклите на Yukon серия Solaris - кратко ревю

Когато говорим за БелаРуски продукти знам, че имаме перфектно качество! Разберете каква е новата серия създадена като подобрена версия на съществуващата Futurus. С какво тази серия е по-добра? За кого е подходяща? И какви са препоръките? Прочетете отговорите събрани във видео ревюто направено специално за всеки потребител.

Повече
Как да се предпазим от подслушване и хакване
В следващите редове ще прочетете набор от съвети, които сме давали и продължаваме да даваме безплатно на нашите клиенти. Всяко действие има своето продиводействие и се надяваме, че нашият опит ще Ви помогне да преодолеете неоторизирано подслушване, следене или хакване на Вашите социални акаунти, телефони и електронни пощи. Подозирате, че някой има достъп до Вашата лична информация?След като става въпрос за нещо много сериозно Ви предлагаме следните евентуални решения: Какво да направите, като началоНеобходимо е да започнете лек и постепенен процес по изключване на възможните варианти за ..
Повече
Защо е необходим GPS тракер за любимото ловно куче?

Искате ли да разберете как се използват тракерите? Знаете ли за какво се използват чиповете? Разберете бързо и лесно кое е най-подходящото устройство за собственото ловно куче.

Повече
Детектор на движение при шпионските устройства
Шпионските устройства имат много различни функции и характеристики, но най-полезната и ценена от потребителите е със сигурност ф-ята за “Детектор на движение”. В следващите редове ще Ви разясним подробно тази така важна характеристика и ще разсеем някои митове и заблуди, които царят сред потребителите, относно начина по който функционират устройствата които я притежават. Какво представлява ДД Накратко, това е нещо, чрез което шпионската джаджа се задейства и записва, само когато има защо, т.е. при движение. Съществуват и други начини на задействане, например от светлина или звук, но те н..
Повече
Усилвател на GSM сигнал - как работи

Що е то усилвател на GSM синал? Необходимо ли е да имаме вкъщи? Кои са най-често използваните модели? Четете тази и други полезни статии за шпионажа в блога на Diversant.bg

Повече
Скрити камери - какво трябва да знаем за тях
Любимите ни джаджи за дискретно наблюдение намират многобройни приложения в модерния свят. В тази статия ще разгледаме всички подобрения на технологията им през годините. Произход Първият такъв продукт е създаден между 1937 и 1943 в Рига, Латвия. Името му е било Minox Riga и е била миниатюрна камера, с възможност за заснемане на снимки въпреки, че на размер е била по-малка от кутия с цигари. Тя се е считала огромна технологична иновация за времето си, предвид факта, че повечето подобни уреди тогава, са били значително по-големи на размер. Minox Riga се доказала като изключително успеш..
Повече
GPS тракерите и предимства на следенето в реално време

Що е то GPS тракер? Какви могат да бъдат причините да го изпловзваме? Четете тази и още полезна информация за шпионската техника в блога на Diversant.bg 

Повече
Съвети при пазаруването на шпионска техника онлайн

Искате да купите скрита камера, GPS тракер или подслушвателно устройство? Научете какво трябва да имате предвид при избора на шпионска техника онлайн от блога на Diversant.bg

Повече
Какво да правите, ако установите, че Ви подслушват

Разбрали сте че сте обект на подслушване? Какви ще са следващите Ви стъпки за да противодействате? Научете тази и още полезна аинформация на блога на Diversant.bg

Повече