Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Mp3 плеъри

Резервен комплект магнитни микрослушалки за преписванеРезервен комплект магнитни микрослушалки за преписване 2

В случай, че разполагате със слушалки за преписване и сте загубили или нарушили цялостта на магнитни..

20,00 лв. Без данък 20,00 лв.

Искате ли да сте една крачка пред останалите по време на изпит? Искате ли да си гарантирате 99% сигурност, че ще изкарате предстоящата изпитна сесия, матура, контролно? Ние имаме предложение за вас! Представяме ви специално разработените МР3 плейъри за преписване. Уникални устройства, даващи ви гъвкавостта да ги скриете максимално добре под дрехите си и да са абсолютно незабележими за околните. Как става това и какви са предимствата ще разберете по-долу.

Какво представляват МР3 плейърите за преписване?

Това са изключително миниатюрни устройства, прикриващи се под дрехите и са незабележими за околните. Специфичното при тези плеъри са удължените бутони, благодарение на които можете по напълно дискретен начин да сменяте между различните теми. Можете да ги поставите на всякъде, където ще ви е удобно да ги използвате (дори и в обувките). Така незабележимо ще сменяте напред и назад между записите, предварително качени на външна карта памет различни теми.

Предаването на сигнала се извършва чрез примка поставена на врата, а улавянето на сигнала се извършва от слушалка поставена в ухото. Самите слушалки се делят на два типа:

  • Магнитни микро-слушалки: Те се пускат в ушния канал, като достигат до тъпанчето. 
  • Мини слушалки/тапички: Дискретно се поставят в ушния канал, като навън остава само малка прозрачна корда с дължина от 1 см., с която се изважда слушалката.

Освен по-горното, тези уникални помощници за преписване не се влияят от различните заглушители и детектори, тъй като съхраняват информацията на локална собствена памет, а не разчитат на външна GSM, Blietooth или друга връзка. Работят в напълно автономен режим, чрез вградена презареждаема батерия, която се зарежда чрез USB кабел от компютъра.

Как се използват?

Употребата е много лесна. Предварително се създават MP3 файлове със запис на отговорите на възможните въпроси и посредством USB кабела, устройството се синхронизира с компютър и файловете се прехвърлят върху картата памет на плеъра. След това примката се поставя на врата, включват се подвижните бутони и се прекарват например под ръкава, където тайно да ги използвате при нужда. Слушалките се пускат в ухото и готово.

Предимствата са следните:

  • Осигурявате си гарантирано вземане на изпита;
  • Удобни са за работа, без да създават излишен дискомфорт;
  • Супер дискретни;
  • Не се влияят от каквито и да е заглушители;
  • Имат дистанционни бутони за контрол, което прави управлението и употребата още по-дискретно.

Защо да се доверите на Diversant?

Защото от нас гарантирано купувате качествен продукт на най-конкурентна цена с гаранция и изключително подробна инструкция на български език, така че заповядайте!

Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече