Видеонаблюдение

Показване на 1–16 от 34 резултата

Имайки предвид съвременния опасен свят, криещ опасности зад всеки ъгъл, наличието на видеонаблюдение вече не е прищявка, а необходимост за дома, офиса, публични площи и търговски обекти. Какви са видовете камери и как да направите правилния избор ще разберете по-долу.

Какви видове камери съществуват?

Според условията на приложение и очакванията от тези устройства, те се делят на няколко вида:

  • За външен монтаж. Предназначени са за употреба на открито и съответно са поместени в допълнителни защитни корпуси, предпазващи ги от високи температурни промени, проникване на влага и механични въздействия. Разполагат с инфрачервена подсветка за снимане в пълна тъмнина;
  • За вътрешен монтаж. Този тип система  намира своето приложение в закрити помещения и са поместени в полусферични корпуси, идеално вписващи се в съвременния интериор. Лесни за монтаж на стената или тавана, някои имат и ИЧ подсветка за нощно снимане;

  • Миниатюрни
    . Характеризират се с цилиндрична форма и са удобни за поставяне на вътрешни тайни места за наблюдение;

  • Въртящи PTZ.
    Монтират се върху моторизирани подвижни стойки, даващи по-широк зрителен ъгъл на устройството и може да се командва дистанционно;
  • Мрежови IP. Връзката се осъществява през интернет и дават свободата да извършвате контрол, независимо от местоположението ви в момента. Често притежават най-различни аналитични функции.

Това са най-използваните и популярни типове.

За какво да внимаваме при избора?

Преди да пристъпите към покупката на система за видеонаблюдение е необходимо да си изясните някои особености, като това дали те ще се намират на открито или закрито, дали ще снимат в условията на тъмнина и важно ли е качеството на картината?

Тоест, според условията на работа и желания резултат се извършва и избора на правилната система и съответно  продукт. Ако искате с едно устройство да покривате по-голям периметър на видеонаблюдение добър вариант е да прибегнете към добавянето на моторизирана стойка за въртене. Ако трябва да се наблюдават обекти от близко разстояние например в казина или банки е добре да изберете модел с висока резолюция (над HD) на картината и с многократен оптичен зум (приближаване).

Защо да предпочетете Diversant?

Защото ние ще доставим поръчката ви възможно най-скоро, а цените и качеството са на най-високо ниво и това се доказва от гаранцията, която пристига с всяка покупка. Отделно ако имате притеснения дали купувате правилния продукт, посъветвайте се с нашите професионални консултанти, които ще Ви съдействат във всеки момент от пазаруването. Не се чудете повече, а ни потърсете още днес!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече