Селфи стикове

Показване на единствения резултат

Самоснимачките отново са на мода

В голям тренд сред младежите през последните години се превърнаха така наречените селфита, в превод означаващо портретна снимка. Младите хора постоянно се състезават кой ще направи най-оригиналната, като сред по-екстремните са снимане сред планински върхове, върху стари сгради, във въздуха и т.н. За да се получи обаче красив образ, който да обхване по-голямата част от пейзажа зад вас, се предлагат т.н. стикове, моноподи или просто стойки.

Мания по селфита

Напоследък се срещат два вида – единични и групови. Първият е когато потребителя е сам, а при втория случай се наблюдава група от хора. Манията към това е подкрепена от съревнованието между собствениците на смартфони, кой ще направи най-креативния автопортрет, заставайки в определена поза пред екстравагантен пейзаж, като залези, природни екзотични обекти, пещери и т.н.

Вече дори се произвеждат и специални смартфони, наричани селфифони. Особеното е, че предната камера е с доста по-качествена от обикновения телефон матрица, правеща фотографии в мегапикселова резолюция.

Идеалният избор за запечатване на хубавите моменти

За да може да се обхване цялата група от хора е необходимо телефона да е на по-далечно разстояние. За целта се предлагат специални удължители, наричани стикове, монопод или просто стойка, имаща в единия си край “легло” за мобилното устройство.

Този тип приспособления са изключително компактни, тъй като са сгъваеми, леки и транспортирането в раницата не е никакъв проблем. В същото време обаче те се разтягат до почти 1 м.

Хубави снимки с един бутон

Улови незабравимите моменти с приятели и ги запечатай чрез натискането само на един бутон. Самият монопод е снабден с бутон, позволяващ ви чрез натискането му да направите незабавна фотография, а чрез дългата телескопична тръба, разтягаща се до 1 метър, ще създадете най-красивия портрет, който да остави без дъх приятелите Ви от изненада.

Това обаче не е всичко. Устройството се сгъва и става изключително компактно, а някои дори са снабдени със специална връвчица в края, за да можете да го носите на китката на ръката, без риск от загуба и винаги да ви е под ръка, когато се наложи да го използвате.

Защо да купим от Diversant?

Защото екипът ни се състои от млади и ентусиазирани професионалисти. Избирайки нас, получавате следните предимства:

– безплатна професионална консултация;

– голям избор от високотехнологични устройства;

– конкурентни цени и високо качество;

– възможност за връщане или подмяна на закупения продукт;

– индивидуално отношение.

Не се двуомете повече, а ни потърсете още сега!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече