Самозащита

Показване на 8 резултата

Съвременният свят става все по забързан и опасен, така че вече средствата за самозащита не само са препоръчителни, но и задължителни. По-долу ще ви представим някои ефективни джаджи за целта и ще видим от къде да си ги закупите.

С какви средства за самозащита е препоръчително да разполагаме

Всеки човек вече, без значение къде е тръгнал, трябва постоянно да носи със себе си някои прости, но ефективни средства, веднага отблъскващи нападателя. Всичко разбира се трябва да е в рамките на позволеното от закона. Ние например препоръчваме винаги, когато излизате от дома си да носите със себе си:

  • Газов спрей. Това е компактен флакон със сълзотворен газ, който веднага ще отблъсне нападателя, веднъж напръсквайки го в очите. Най-малкото за момент ще го объркате и обезвредите за да избягате;
  • Кучегон. Проблемът с бездомните кучета все още не е решен напълно и по улиците винаги може да срещнете освирепели гладни кучета. Тази малка електронна джаджа, работеща на батерии, ще ви предпази от подобни набези, без разбира се да наранявате животното. Устройството излъчва ултразвуков сигнал, който човешкото ухо не чува, но силно дразни животното;
  • Телескопична палка. Това също е един доста ефективен метод за “наказване” на нападателя. В сгънато състояние е много малка и може да се носи навсякъде, където ви е удобно. Само с един замах тя изключително бързо се разгъва и придобива вид за действие;

В какви случаи се използват

Подходящи са за употреба във всеки момент, когато по някакъв начин животът ви е застрашен. Тези продукти са разрешени от закона за употреба и са предназначени единствено и само за самозащита, без отнемане на нечий живот. Например можете да ги прилагате ако случаен човек ви нападне и иска да ви вземе чантата или друг предмет, ако ви нападне глутница от кучета или други животни.

Тези продукти не отнемат животи и не нараняват, а целта им е да объркат и прогонят злосторникът или да ви позволят вие да избягате от мястото. Горещо препоръчваме, преди употреба да прочетете инструкциите, приложени в комплектите им.

Защо да купите от Diversant

Защото при нас стоките винаги са с ясен произход, без фалшификати, а цените им са без аналози на пазара. Постоянно обновяваме продуктовата гама и по всяко време тук ще откриете нови предложения, от които да се възползвате, така че очакваме ви!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече