Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Портативни скенери

Мобилен скенер за документиМобилен скенер за документи 2

Вече не се нуждаете от големи и тежки скенери, които не можете да използвате никъде, освен в дома ил..

168,00 лв. Без данък 168,00 лв.

Високоскоростен преносим портативен скенер за документи и снимкиВисокоскоростен преносим портативен скенер за документи и снимки 2

Сканирането на документи е част от ежедневието на всеки офис. Разбира се техниката, с която разполаг..

258,00 лв. Без данък 258,00 лв.

Портативен скенерПортативен скенер 2

Това е един портативен скенер със стилен дизайн. Сканирането на документи, записки и книги е още по-..

168,00 лв. Без данък 168,00 лв.

Професионален портативен скенер за снимки и документиПрофесионален портативен скенер за снимки и документи 2
Не е наличен

С този професионален портативен скенер ще можете да сканирате вашите снимки и документи с изключител..

300,00 лв. Без данък 300,00 лв.

Навярно всеки е имал моменти от живота, в които се е нуждаел от бързото сканиране на документ, визитна картичка или друго съдържание от хартиен носител. Вече съществуват технологични устройства, предназначени точно за тези ситуации. В по-долните редове ще наблегнем точно на тях и ще опишем някои от съществените им предимства.

Какво представляват портативните скенери

Накратко това са наистина компактни джаджи, способни да съхранят в електронен вариант някакъв хартиен носител. Въпреки, че са изключително малки и леки, те сканират бързо и точно, както в черно-бял вариант, така и в цветен. Много са полезни по време на пътувания, бизнес срещи, у дома, в офиса и други места, където да се наложи създаването на копие на определена информация.

За тяхната употреба не трябва да разполагате със специфични знания. Поставяте две алкални батерии и карта памет. След това включвате устройството, поставете го на някаква равнина и минавате със скенера през документа, който желаете да запазите. 

Какво ни предлагат

Нека разгледаме накратко особеностите им:

  • Сканират текстови документи, цветни картички, писма, снимки и др;
  • Съхраняват създаденото копие в карта памет от типа SD / SDHC;
  • Генерират JPG / PDF файлове;
  • Позволяват определяне на различни нива на разделителната способност;
  • Лесно се синхронизират с компютър, посредством пристигащия в комплектът USB кабел.

Какви са предимствата им

Те притежават повече предимства от колкото недостатъци. Например, може да се спомене, че са изключително портативни и мобилни за носене във всяко удобно място - чантата, джоба и др. Резолюцията им също е на ниво достигащо 1200 х 1200 DPI, а бързината най-добрата - за около 9 секунди “заснема” 1 лист А4. Също така работят с независим източник на енергия и не се влияят от това дали в момента има ток или не. Зареждат се от компютър или допълнително пристигащо в комплекта зарядно.

От друга страна са значително по-евтини от стационарните, леки са и работят там, където по-големите им събратя не могат.

Защо да пазарувате от Diversant

Защото ние предлагаме стоки с доказано качество, предоставяме гаранция и едни от най-ниските на пазара цени. Само при нас стоките се тестват предварително, преди да се качат в магазина за продажба, а с квалифицираните експерти винаги можете да се консултирате относно избора на правилния продукт, начина на поръчки, функционалност и др, така че очакваме Ви дори още днес!

Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече