Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Видеодомофони

Безжичен видеодомофонБезжичен видеодомофон 2
Не е наличен

Представяме ви един съвременен и нов продукт, който би бил изключително ефективен за всеки дом или о..

170,00 лв. Без данък 170,00 лв.

Дигитална видеошпионкаДигитална видеошпионка 2
Не е наличен

Ефектна и иновативна шпионка за вашия дом или офис. Изключително лесна и удобна за монтаж и употреба..

200,00 лв. Без данък 200,00 лв.

Вземайки предвид динамиката на развитие на съвременния свят и голямото ниво на престъпността, системите за контрол на достъпа вече не са лукс и прищявки, а необходимост. Те са съставени от най-разнообразни джаджи и видеодомофоните и шпионка са едни от тях.

Кога и защо имаме нужда от видеодомофон?

Основната нужда е, ако желаем предварително да виждаме кой иска да ни посети и евентуално да разговаряме със съответното лице преди да го допуснем вкъщи. Всъщност това е опростена система за видеонаблюдение с камера и монитор, показващ заснетото изображение от нея. Състои се от разговорен панел с камера и бутон за повикване. След като бъде натиснат, вие получавате сигнал, че ви търси някой и на специален цветен монитор виждате човека пред камерата. Голямото предимство обаче е, че съществува възможността да разговаряте с лицето и да го видите без да го допускате до дома. Можете да отключите вратата и да приемете посетителя или да го отпратите още преди да е пристигнал до входната врата. Намират приложение в апартаменти, офиси, входовете на жилищни и офис сгради, в извънградски къщи, обменни бюра, банки и т.н. Съществуват жични и безжични варианти. Безжичните варианти разбира се са по-удачните тъй като на първо място са лишени от проводници, лесни са за монтаж, повишават мобилността и удобството по време на употреба.

Каква е разликата между видеодомофона и видео шпионката?

Основната разлика е, че по второто устройство не можете да разговаряте с човека от другата страна и е предназначено за монтаж само върху входната врата. Шпионката е дигитнала, лесна за монтаж и употреба. Дигиталната шпионка има възможност да прави снимки, когато вас ви няма.

Първото може да се намира на голямо разстояние от входа на дома. Характерни са с това, че могат да бъдат жични и безжични. Безжичния видеодомофон е лесен за употреба и ви предлага възможността да видите кой ви търси без да напрягате зрението си То дори има и копче, с което да отключите вратата на входа на блока например, за да допуснете съответното лице.

Защо е добре да пазаруваме от Diversant.bg?

Защото разнообразието е огромно, а цените достъпни. Също така имате възможността да видите поръчания продукт преди да го платите и ако не е същия да го върнете.

Предоставяме още:

- качество на най-високо ниво;

- изключително конкурентни цени;

- бързи доставки;

- възможност да подмените закупеното устройство или да го върнете срещу възстановяване на платената сума (ако са спазени законовите изисквания за това);

- отзивчив екип от професионални консултанти, които с радост ще съдействат при избора и всички изпитвани проблеми при работата с платформата;

- гаранция на абсолютно всички продукти в магазина.

Ако искате да промените нивото на сигурност на определен обект, доверете ни се и ще ви предложим най-оптималното и ефективно устройство. Очакваме Ви!

Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече