Gps тракер без сим карта

Показване на 2 резултата

Gps тракер без сим карта – това е най-новия хит в сферата на динамично развиващия се свят на технологиите за проследяване. Тези устройства са идеални за хора, които искат да имат информация за местоположението на своите автомобили, домашни любимци, или други ценни вещи. Те са особено ценени от потребителите и бизнеса, защото предлагат възможности за анонимно и ефикасно проследяване. В следващите редове ще ви запознаем подробно с начина, по който функционират. А също и с техните основни приложения, и как да изберем най-добрия модел според персоналните си нужди.

Как функционира GPS тракер без сим карта?

GPS тракерът без сим карта използва глобалната система за позициониране (GPS), за да определи точното местоположение на обекта. Основната разлика между традиционния GPS тракер и моделите без сим карта е начинът, по който се предават данните. Докато стандартните модели разчитат на сим карта за изпращане на информация която потребителите сами купуват, тези без сим са с вградена международна такава или използват директна сателитна връзка за комуникация.

Предимства на GPS тракерите без сим карта

 • Анонимност: Тези устройства не изискват регистрация на сим карта, което гарантира по-висока степен на анонимност при проследяването.
 • Няма месечни такси към оператор: Понеже не се използва стандартната мобилна мрежа, не са необходими дългосрочни мобилни планове и обвързване със сим карти на мобилен оператор.
 • Гъвкавост в приложението: Може да се използват в различни ситуации и за разнообразни обекти – от автомобили до домашни любимци.
 • Работят с удобни мобилни приложения: Може да следите движението на тракера направо от телефона си.

Приложения на GPS тракерите без сим карта

 1. GPS тракер за кола без сим карта: Идеален за собственици на автомобили, които искат да следят местоположението на колата си без нуждата от закупуване на сим карта.
 2. GPS тракер за куче без сим карта: Помага на собствениците на домашни любимци да наблюдават движенията на своите животни без ограничени в обхвата.
 3. GPS без сим карта с магнити за закрепване: Перфектен за временно монтиране на различни обекти, като например строителна техника или външно оборудване.
 4. Сателитен GPS тракер без сим карта: Работещ в огромен брой държави от света, без да зависи от свързаността на GSM мрежата, благодарение на най-новите технологии на нашите партньори от Globalstar.

Как да изберете най-добрия GPS?

При избора на такъв тип устройство, е важно да се вземат предвид няколко неща:

 • Цел на използване: Определете за какво точно ще използвате тракера и въз основа на това изберете подходящия модел.
 • Батерия и живот на устройството: Търсете устройства с дълъг живот на батерията, особено ако планирате дългосрочно проследяване.
 • Допълнителни функции: Разгледайте дали тракерът предлага допълнителни функции като водоустойчивост, geofence или аларми при движение.

Защо да се доверите на Diversant.bg

GPS тракерите предоставят удобен, анонимен и икономичен начин за проследяване на различни обекти. А ние сме пионерите, които предоставят тези модерни и функционални устройства на българския пазар. Разбира се, заедно с устройствата предлагаме и нашия дългогодишен опит, 2 години гаранция за всяко едно устройство, инструкции и видеоинструкции на български език.

Независимо дали става въпрос за лична употреба или за бизнес нужди, gps-ите предлагат разнообразие от приложения. Те могат значително да улеснят бизнеса и живота Ви. Важно е да изберете правилния модел, който отговаря на вашите специфични нужди. За поръчки може да се свържете с нас директно на 0878967564 или да пишете в онлайн чата на сайта.


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече