Външни батерии

Показване на 10 резултата

С развитието на високите технологии и увеличаване на производителността, консумираната електроенергия става все по-голяма, а към момента революционни открития в областта на галваничните елементи няма, което ги прави изключително изоставащ и в същото време важен компонент за “живота” на любимите ни джаджи. Една от съществуващите алтернативи в тази посока са т.н. външни (Power Bank) батерии.

Видове външни батерии

Въпреки еднаквото си предназначение за задържане и отдаване на електрически ток, тези компоненти имат различна конструктивна особеност и се делят на три типа:

Литиево-йонни. Това са и най-разпространените акумулатори за зареждане. Отличават се с оптималното си съотношение за енергоемкост, безопасност и продължителна експлоатация в сравнение с останалите варианти;

Никел-кадмиеви. Най-вредните са от всички видове и популярността им отмина преди години. Използваха се в по-бюджетните телефони, таблети и други технологични устройства. Отличават се с големите си размери и тежест, правейки ги неактуални за употреба в съвременните модели;

Литиево-полимерни. По-евтиния и усъвършенстван екологично безопасен вид.

Необходимост в ежедневието на всеки

В ерата на комуникациите и високите технологии и непрекъснатата употреба на мобилни устройства, допълнителните източници на захранване са повече от необходими, особено ако се намираме на дълъг път и скоро няма да имаме достъп до електрическата мрежа. Новите устройства, като таблети, смартфони и MP3 плейъри вече са станали доста “жадни” за ток, а вградените акумулатори бързо се изхабяват, особено при по-интензивна употреба, за което се налага използването на допълнителен източник.

Ако се замислите, външните power bank батерии могат да ни бъдат полезни за зареждане на нашето мобилно устройство навсякъде, където се намираме и по всяко време – на улицата докато слушаме музика, чатим с приятели, говорим по смартфона и т.н.

Мобилните устройства вече до такава степен са навлезли в живота ни, че внезапното им спиране би предизвикало усещането за нещо липсващо от самите нас. За да не изпадате и вие в такава ситуация подсигурете още сега с нов акумулатор любимия си електронен приятел и то на достъпна цена.

Защо да предпочетем Diversant.bg?

Защото ние предлагаме оригинални продукти на достъпни цени, без жертви в качеството и с гаранция. Разнообразният каталог ще ви помогне да изберете подходящият за вас продукт, а при колебания винаги можете да се консултирате с професионалните ни оператори, които ще предложат оптимално решение за вашия случай, така че доверете ни се.


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече