За преписване

Показване на 1–16 от 19 резултата

Бръмбари и устройства за преписване – начинът да комуникирате тайно и незабележимо!

Нужно ви е да можете да общувате с някой, без околните да забележат? Искате да можете да проведете телефонен разговор, напълно невидимо за заобикалящата Ви среда? Търсите ефективни начини за преписване в училище или университет. Спокойно, вече съществуват специално за целта  предназначени миниатюрни джаджи. Това са така наречените бръмбари за преписване. За повече подробности как да използвате устройствата, продължете да четете долните редове.

Какво представляват устройствата за преписване?

Това е жаргонното наименование на различни дискретни миниатюрни високотехнологични,  джаджи, предназначени за предаване на предварително подготвена информация, която да четете или слушате по време на изпит или презентация. Бръмбарите за преписване са изключително “тихи” и не издават нито звук, който може да бъде чут от околните.

Обикновено не се влияят от заглушители, излъчващи определен по честота сигнал, предназначен да наруши работата на подобни техники и да Ви възпрепятстват по време на употребата им. Въпреки това, заглушителите могат да смутят работата на мрежата на мобилните оператори и да възпрепятстват използването на слушалките.

 

Бръмбари за преписване – как се използват?

Съществуват различни видове джаджи за целта и с това се различава и тяхното приложение. Например имаме шпионски продукт във вид на часовник, снабден със собствена вградена памет, върху която качвате “пищовите” и можете да ги четете незабелязано от екрана му. Ако се усъмнят във вас, натискате един бутон и всичко от екрана изчезва.

Специалният МР3 плейър пък е много дискретен и предава предварително направения запис в миниатюрната слушалка за преписване, поставена в ухото. Не може да бъде заглушен от обикновените заглушители.

Малките по размер слушалки за преписване, големи колкото главата на карфица се поставят директно в ушния канал и провеждате телефонен разговор, без да ви забележи никой. След позвъняване, чувате директно без устройството да издава какъвто и да било звук. Химикалките запреписване са също много подходящ модел за използване по време на изпит. На пръв поглед това е обикновена химикалка, но всъщност вие може да провеждате разговори без никой да разбере, липсва каквато и да е индикация. Друг начин за ефективно устройство за преписване в училище и университет са очила с магнитни микрослушалки. Връзката се получава чрез Bluetooth. Хактерно за очилата е, че има стилен дизайн и може да отгаваряте на повикване директно през тях, като няма да се налага по време на изпит да използвате телефона си.

Към комплекта на всеки продукт присъства инструкция на български и ние препоръчваме да я прочитате за по-детайлна информация относно употребата.

Видове слушалки за преписване

Тези устройства могат да се разделят на няколко вида, в зависимост от начина си на работа и вида слушалка, която използват:

 1. магнитни слушалки за преписване;
 2. слушалки за преписване бръмбар.

Също така, в зависимост от това как се свързват и дали използват сим карта:

 1. автономни, работещи без сим карта;
 2. безжични слушалки работещи със сим карта;
 3. слушалки бръмбар със сим карта и примка около врата;
 4. блутут слушалки за преписване;
 5. свързващи се с 3.5 мм жак към телефона.

Защо да се доверите на Diversant?

Постарахме се да предоставим възможно най-много на брой причини за да предпочетете нас пред другите конкуренти.

В магазина:

 • продуктите са нови, неупотребявани и с гаранция;
 • само доказано работещи бръмбари за преписване;
 • цените са едни от най-ниските;
 • предварително се тестват за нормална работоспособност;
 • преглеждате доставката, преди да я платите;
 • всички продукти имат гаранция;
 • Възползвате се от компетентното мнение на специалисти-консултанти. Те с радост ще изслушат какво търсите и безплатно ще споделят мнението си относно правилността на покупката.

Цели 6 основателни причини за да изберете нас пред останалите! Очакваме Ви!

ВНИМАНИЕ: Използването на техниката от този раздел е лично Ваша отговорност. В никакъв случай не отговаряме за незаконни или неморални действия извършени с техника закупена от нас.


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече