На коли и автомобили

Показване на 1–16 от 18 резултата

С всеки изминал ден използването на GPS проследяващи устройства става все по-популярно. Ако по-рано за следенето на превозното средство в реално време бе необходим достъп до специални средства, то днес нещата са доста по-лесни, тъй като съществува специално подходящо оборудване, достъпно за всички. Трябва само да знаете какво търсите и какво купувате. В края на краищата, разнообразието от електроника днес е толкова широко, че просто е невъзможно да сте запознати с всички и вероятността да направите не точната покупка е висока. Нека разгледаме някои важни аспекти в тази посока.

За да сте спокойни за своя автомобил

Проследяването на колата вече не е проблем, благодарение на развитието на високите технологии. Някои от модерните съвременни подобни джаджи освен основното си предназначение, могат да предложат още и извършването на допълнителни дистанционни операции, като изгасване на двигателя при необходимост или пускане на парното през зимата. Това се извършва чрез SMS съобщения.

В основата на проследяващите устройства за кола обаче стоят по един GSM и GPS модул. Първият е отговорен за предаването на данните от джаджата до съответния сървър за извършване на мониторинга. Вторият отговаря за генерирането на тези данни.

Не се притеснявайте за автомобила си! След установяване, че любимото возило липсва, за секунди ще намерите местонахождението му, без значение къде се намирате в момента. Опцията е възможна чрез мобилен апарат, лаптоп или настолен десктоп компютър.

Какво трябва да знаем когато избираме gps устройство

Въпреки огромното разнообразие на пазара, знаейки определени особености бихме могли много бързо да изберем правилния за нас продукт. Ето и някои съвети от специалистите, с които е редно да разполага продукта:

  • Активиране и настройване в режим онлайн;
  • Режим за онлайн тракинг;
  • Детайлност на картите и поддръжка на няколко картографски източника;
  • Наличие на режим за подслушване на обстановката;
  • Наблюдение в реално време, посредством мобилни приложения;
  • Начини за уведомяване. Чрез SMS съобщение, имейл или телефонен разговор;
  • Възможност за преглед на маршрутите по дати.

Защо да изберем Diversant.bg?

Защото на първо място продуктите ни са 100% тествани преди да се появят в магазина, цените са едни от най-конкурентните на пазара и на второ, всичко в магазина ни е с гаранция. И нещо повече – имаме собствена разработена онлайн платформа на български език. От друга страна, на разположение имате екип от експерти в областта, които са готови по всяко време да ви съдействат при нужда, така че, очакваме Ви!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече