GPS за животни

Показване на 12 резултата

Хората, отглеждащи домашни или селскостопански животни, като кучета, котки, овци, козе, коне, крави и др. много често се притесняват да не ги изгубят някъде и това е напълно естествена реакция, особено ако са инвестирани сериозни средства. В такива случаи допълнителната застраховка изобщо не е излишна, която може да се изразява в поставянето на проследяващо устройство, информиращо в реално време за местонахождението на Вашия четириног възпитаник. Нека научим малко повече.

Как функционират устройствата

Те работят на принципа на събиране и предаване на информация. GPS модулът събира, а GSM модулът изпраща информацията към уеб сървър, който я подава към специален сайт или приложение, което Вие може да наблюдавате директно от мобилния си телефон. С цел оптимизацията на батерията, нашата техника разполага със специален сензор, който изключва джаджата докато обектът е в неподвижност (докато спи например). След появата на движение, уредът се активира и изпраща данни до сървъра през предварително настроен от вас интервал.

Може да се използва и ултра-икономичен режим, който да дава по няколко локации на ден и така тракерът да издържи месеци наред, само с едно зареждане!

За какви животни може да се използва

Тези GPS тракери се делят на няколко типа в зависимост от предназначението. За:

  • кучета и котки. Доста често собствениците на кучета и котки купуват такива джаджи, тъй като понякога дори и високо-дисциплинираните любимци се държат така, както не всеки път на нас ни се иска;
  • добитък. Земеделците, изкарващи прехраната си с отглеждането на едър добитък са изключително много загрижени за своите животни и много често инвестират средства в закупуването на GPS проследяващи системи;
  • коне. Когато са похарчени сериозни финансови средства за закупуването на породист кон, никога не е излишно и добавянето на джаджа, която постоянно да изпраща данни за местонахождението му. Тя освен, че ще ви каже къде е коня, ще покаже и с каква скорост се движи в момента.

 

Всички тези системи за проследяване в реално време се прикрепват към нашийниците на животните и не създават никакъв дискомфорт. Освен това, уредите са пригодени за подобен вид прикрепване.

Идеален вариант да не се притесняваш за домашния си любимец

Ако преди време собствениците на различен добитък се притесняваха за тяхната сигурност, то с развитието на високите технологии, проблемът вече е доста лесно решим с поставянето само на една цялостна система. Изключително удобно и практично, без значение къде се намирате, винаги можете да се информирате за местонахождението на четириногият си възпитаник само с едно мобилно устройство и връзка с интернет. Страхотно нали?

Защо да се доверим на Diversant.bg?

Защото гарантираме за качеството на предлаганите стоки и всичко при нас е с ясен произход, за разлика от други съмнителни магазини. Защото можем да предложим цялостна услуга и система за проследяване на уникална цена. Също така, имате дори и възможността преди да платите да прегледате доставката си и да я върнете ако решите. Така че, заповядайте!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече