Подслушвателни устройства

Показване на 1–16 от 117 резултата

Със съвременното ниво на развитие на технологичните подслушвателни устройства, подслушването вече не е никакъв проблем за никой, стига той да разполага с необходимите му джаджи. Пазарът е пълен с всякакви видове подобни техники, но за да отсеем всичко останало и да вземем продукта, който ни върши на 100% работа, е нужно да знаем някои особености.

За какво най-често се използват подслушвателните устройства?

Проучванията и анализът ни показва, че хората купуват подобни продукти най-често за следене на служителите за изпълнение на техните задължения или още по-лошото – извършване на кражби.  Подслушвателите се използват за мониторинг на съпрузи и съпруги в подозрения за изневери. Често се купуват дискретни продукти с вградени в тях подобни техники. Освен това се прилагат и за следене на наетата бавачка за гледане на деца. Хората наемащи домашна помощница тайно я следят за правилното изпълнение на договорените предварително задължения.

Като цяло проучването показва, че всеки трети човек има нужда от шпионска техника за решаване на лични проблеми и изясняване и доказване на дадени казуси. Ние от Диверсант можем да помогнем с необходимите ви устройства. Свържете се с нас и разкажете за вашия случай и с радост ще  препоръчаме нужното оборудване.

Какви подслушвателни устройства ще откриете в магазина Diversant.bg?

Следейки трендовете относно търсенето на шпионска техника, към днешна дата можем да предложим най-популярните в този сектор стоки, като:

 • Мини-записващи рекордери с безжичен микрофон. Идеално решение ако искате да слушате какво се случва в съседната стая. Скривате просто микрофона някъде и готово;
 • Аудио-рекордери за шпионаж с WIFI модул. Останете в час със случващото се вкъщи, дори и ако се намирате в чужда държава. Тези помощници се активират гласово, в момента в който започне да се разговаря в помещението, вие ще получите известие;
 • Професионални записващи устройства. Тук се асоциират техники, характеризиращи се с най-високо качество на микрофона, свързани към изключително мощни батерии, издържащи седмици в режим на изчакване. И всичко това във възможно най-компактни размери.
 • Бръмбари и микрофони за подслушване работещи със сим карта.

Както виждате, имаме пълен спектър от необходимо оборудване за всеки, желаещ да извършва пряк мониторинг на определен обект, така че не се колебайте повече, а се свържете с нас.

Микрофони за подслушване – къде да ги поставите

Микрофоните за подслушване могат да бъдат поставени на различни места в помещенията или автомобила Ви.

Ако става въпрос за помещение, съветваме следното:

 • поставете подслушвателя на по-високо място;
 • внимавайте да няма работеща техника до него (хладилник, климатик), защото може да наруши качеството на записа;
 • прикрийте мини записващото устройство с книга или дреха;
 • тествайте преди да вкарате устройството в действие.

Ако използвате подслушвател за кола, то сътветваме:

 • ако мини микрофонът за подслушване работи на батерия, може да го скриете под седалките или стелките;
 • ако тайното записващо устройство е по-висок клас, изведете микрофона на място близо до говорещите;
 • ако използвате бръмбър подслушвател, който работи със сим карта и на ток, свържете го към ел. система на автомобила;
 • не монтирайте бръмбъра в тавана, защото може да се разтопи от горещината.

Подслушвателни устройства – какво трябва да знаем, когато ги използваме?

В никакъв случай тези устройства не трябва да се използват за незаконни цели, защото това може да ви доведе до сериозни неприятности и дори да бъдете осъдени. Подчераваме, че ние не носим отговорност за това. Използвайте устройствата единствено за охрана на личната си, движима и недвижима собственост. Или за контрол на непълнолетните Ви деца. Ако става въпрос за семеен проблем, развод и прочее, нашият съвет е да се консултирате с адвокат. Единствено от специалист може да получите подробна информация какво е и какво не е законосъобразно действие от ваша страна.

Защо да се доверите на Diversant?

Защото предлагаме оригинална стока от доказали се в сектора производители на уникално достъпни цени, с гаранция за качество, съпътстващите инструкции за употреба и кратки срокове за доставки. Единствено ние предлагаме огромното разнообразие от китайски, руски, чешки, хърватски и други мини подслушващи устройства. Всички наши устройства имат и две години гаранция. На разположение също имате и професионални консултанти за съдействие при пазаруването, така че потърсете ни още сега!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече