GSM подслушвател за кола на 12V Securee Cube-12V

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  Cube-12V Произход:  Хърватия
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
16,99 лв.
виж повече

457,70 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

GSM подслушвател за кола на 12V Securee Cube-12V е устройство за отдалечено слушане в реално време. Работи с нано СИМ карта, която се поставя в специално предвиден за целта слот върху кабела. Джаджата се захранва от автомобила с директно захващане на червена и черна жица за плюс и минус към акумулатора.

Допълнително предимство е предвидената възможност да поискате ориентировъчна локация на устройството. Това става чрез изпращане на СМС команда от главния телефон, с който осъществявате връзка с джаджата. Тя връща отговор с линк към моментната локация на обекта, засечено по LBS сигнал от мобилни станции.

GSM подслушвател за кола на 12V Securee Cube-12V разполага с едно много голямо предимство, възможността да зададете главен командващ номер. Това означава, че само този телефонен номер ще може да осъществява повиквания към бръмбара. Ако някой друг се опита да набере номера, то устройство ще дава зает сигнал.

Подслушвател в реално време за всяка ситуация

Подслушвателят осигурява директна връзка без каквато и да е звукова или светлинна индикация. Предвиденият микрофон е с много високо качество на изработка. Звукът, който предоставя, е отличен, без странични смущения по трасето, изчистен и кристално ясен.

Важно предимство на джаджата е възможността да известява при звук. Активацията и деактивацията на тази функция става отново чрез СМС команда. При вече стартирано известяване при звук, устрoйството ще се обажда всеки път, когато засече някакъв шум в близост.

Работата с този модел е максимално опростена и не изисква специализирани умения. Принципът на действие е GSM връзка, като при набиране устройството вдига автоматично. Необходимо е само да има обхват на мобилния оператор, за да може да слушате какво се случва около микрофона.

Размерите са изцяло съобразени за скриване в автомобила. Кабелът за свързване е с дължина от един метър, което позволява възможност за избор на позиция на микрофона. Конструкцията е с размери 2.5 х 1.5 х 1.2 см, което го прави едно от най-малките подслушвателни устройства на пазара.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Тип микрофон: аналогов
  • Антена: 2G GSM вградена антена
  • Звукова активация: Да
  • Тип SIM карта: nano SIM
  • Мощност: 5 – 48V
  • Дължина на кабела: 1 м
  • Размери: 25 х 15 х 12 мм
  • Тегло: 10 гр

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА

  • 1 х Подслушвател за кола
  • 1 х Инструкция за употреба на български език

Гаранция: 2 години