Скрити камери във флашка

Показване на 6 резултата

Дори и обикновената флашка може да се окаже шпионско оборудване за тайно заснемане на видео.  Тези устройства служат за съхраняване и пренос на информация по презумпция. Предлаганите от нас модели не са просто портативно средство за съхраняване на документи, използвани в ежедневието. Те се отличават с оригиналност, криеща се в техните вградени мини скрити камери, които предоставят на ползвателя възможност за осъществяване на видеозаписи и направата на снимки с високо качество. В следващите редове ще разгледаме предимствата на тези продукти, къде биха могли да се използват ефективно и най-изгодното място за пазаруване на въпросното оборудване.

Какви са предимствата?

Едно от неoспоримите преимущества на тези у-ва са техните мини размери, позволяващи им да снимат незабележимо за околните. Закупуването на флашка с вграден обектив ще ви донесе множество предимства, изразяващи се в:

  • Обективи снимащи с резолюции започващи от VGA и достигащо до FullHD качество на снимките и видеозаписите. Някои модели имат по-специфични ротиращи се обективи, които позволяват насочване към конкретния обект, който желаете да заснемете.
  • Детектор на движение: Функция активираща видеозаписи в моменти когато има раздвижване пред обектива в определен обхват.
  • Аудиозаписи: Всички видеофайлове са изцяло озвучение, благодарение на вградените микрофони. В зависимост от желанието на потребителя, вградените микрофони осигуряват различно качество на аудиозаписа.
  • IR диоди: Някои устройства разполагат с вградени инфрачервени диоди, с които можете да получите записи дори при пълна тъмнина.
  • Вградени презареждаеми батерии: Устройствата издържат между 30 минути и достигат до около 4 часа. Издържливостта се влияе както от резолюцията на снимане, така и от режимите на работа. За да се удължи времето на работа, някои устройства имат възможност да работят и докато се зареждат.

Работата с тези у-ва е изключително лесна, не са необходими допълнителни специфични знания и умения. Зареждането става директно от компютър посредством USB порт. Направените записи се съхраняват на  микро SD карти памет, като някои модели поддържат до 128GB.

Къде бихте могли да използвате тези продукти в ежедневието?

Като цяло, мини скритите камери от подобен тип могат да се използват навсякъде – на обществени места, различни по вид мероприятия, но най-удобните места са в офиса например, където никои от служителите не биха се усъмнил, че флашка тайно ги шпионира. По този начин сте наясно какво се случва на работното място, когато отсъствате. При преглед виждате какво се е случило в офиса и виждате поведението на своите служители.

Тази разновидност сред записващите у-ва със скрити камери е подходяща за използване по време на презентации, училищни уроци и други събития, където носенето на подобни продукти е съвсем нормално и няма да предизвика съмнение в никой. Записващите средства намират приложение дори тогава, когато ги поставите в личния или служебен автомобил, докато пътувате. С тяхна помощ сте наясно за проведените разговори  между хората в купето или пък случилото се ПТП на пътя. Тези и още много предимства можете да получите, ако заложите на някой видеорекордер от асортимента шпионска техника, която предлагаме, на неустоими цени.

Защо е изгодно да се доверите на онлайн магазин Диверсант?

Защото продаваме най-новата шпионска техника на пазара, предварително тествана от нашите служители. Като наши клиенти гарантирано получавате професионално обслужване, кратки доставки и подробни ръководства на български език за работа с у-вата. В случай на затруднение относно правилния избор, винаги имате на разположение екип от консултанти, които с радост ще ви обърнат внимание и предложат най-подходящия продукт, така че очакваме ви  още днес! Заповядайте!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече