Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov
Скрита камера и аудио рекордер във флашка
Не е наличен

Скрита камера и аудио рекордер във флашка k325

 • Произход: Китай
 • Каталожен номер: k325
 • Наличност: Продуктът е изчерпан
Цена: 124,00 лв. Без данък 124,00 лв.
*Цената е с включен ДДС

Скрита камера и аудиорекордер във флашка с вграден мини обектив е устройство за правене на тайни видео или аудио записи по всяко време. Дизайнът и размерът наподобява стандартна флашка, поради тази причина може да се пренася лесно, незабележимо и да е винаги под ръка. С нея успешно ще документирате срещи, злоупотреби, частни разследвания, служители, заснемане на корумпирани лица и други. Несъмнено това е един шпионски продукт, който съчетава всичко необходимо за заснемане на дадено събитие.

Моделът разполага с два работни режима. Първият е видеозапис придружен със звук, вторият е само за аудио. Захранването се осъществява от вградена презареждаема батерия с капацитет от 500 mAh. Нейната издръжливост в непрекъснат режим на запис достига до 4 часа видео и до 7 часа за аудио. Всички запасите се запаметяват върху външна карта памет, като тяхното преглеждане се извършва на компютър или лаптоп.


Скрита камера във флашка с отлично видео и аудио

Първият и основен режим, с която разполага флашката е да прави висококачествен видеозапис. Кадрите са с резолюция от 1080P, като по този начин се гарантира ясен и чист образ. Всеки видеофайл е със звук, така освен действия ще сте наясно и с проведения разговор. Допълнително за гладка картина, без насичания, заснемането е с 30 кадъра в секунда. Ъгълът на виждане е от 65°, което е напълно достатъчно да се покрие голяма част от помещението, в което е поставена. Това е много полезно в случаи, където всички детайли са от значение.

Вторият режим е за правене само на аудиозапис. Това е много полезна опция за ситуации, в които видеото не е от толкова голямо значение. По този начин удължавате и живота на батерията с едно зареждане. Аудиофайловете са с добър звук, като ясно и отчетливо се чува проведеният разговор.

За да стартирате работа с уредът, то първо трябва да поставите външна микро SD карта памет. На нея ще се запаметяват всички създадени файлове. Скритата камера поддържа минимум 8 GB до максимум 128 GB. При избор за капацитет на паметта, имайте предвид, че видео от една минута може да достигне от 8 до 180 MB, а аудиозаписът максимум до 3.7 MB.


За да се гарантира безопасността на работа, видеофайлът се записва автоматично след всяко достигане на 3.98 GB или това е на всеки 28 минути. След това автоматично ще продължи записването на нов файл. Аудио файла ще бъде запазен автоматично след четири часа непрекъснат запис. По този начин се гарантира, че при спад на заряд на батерията, то ще имате максимално много записана информация.

Преглеждането на информацията се извършва като се свърже техниката с компютър. Важно уточнение е, че устройството трябва да бъде в изключено положение преди свързването. Информацията от картата памет се отваря като външен диск, в който са налице две папки.

В папка с име 'Video' , се намира видеото, докато аудиозаписите се намират в папка 'Records'. Създаденият видеоматериал се запазва под AVI формат и може да се преглежда на всички операционни системи.

Скрита камера във флашка с голям набор от функции

Моделът предлага голям набор от функции, които може да активирате и деактивирате спрямо личните нужди. Настройките биват може да синхронизирате чрез конфигурационен файл, който се създава автоматично върху картата памет с първото стартиране на устройството.

Чрез него може да активирате всеки запис да бъде с актуална дата час. По този начин ще имате подробна информация кога се е случило събитието и ще да бъде подредена в хронологичен ред.

Полезна функция, която поддържа скритата техника за запис, е детектор на движение. Това означава, че ако няма движение пред обектива, устройството автоматично ще активира режим, в който кадрите в секунда спадат до 1 и вече при засичане на движение ще се нормализират на 30. Тази опция позволява да се спести място за съхранение върху картата памет, както и да се пропусне наблюдението на празни записи.

Друга опция е Loop recording. Това е така нареченият цикличен запис, неговата роля е при запълнен капацитет на картата памет, новите кадри да се записват върху най-стари такива. Опцията е полезна ако случайно забравите да освободите място, а се нуждаете от моментен запис.

Налична е кратка вибрация при задействане. Тя служи за по-лесен ориентир дали сте включили, изключили или сте направили промяна на режима. Вибрацията е придружена и с LED светлинна индикация.

Полезна опция е и възможността да продължите да правите запис, докато устройството се зарежда. Поставяте флашката в USB входа на компютър и лаптоп и записът продължава, особено полезна опция в домашна или офис обстановка.

Технически Характеристики

 • Формат на видео: АVI
 • Видео с резолюция: 1920*1080p
 • Кадър в секунда: 30
 • Аудио формат: PCM
 • Ъгъл на заснемане: 65 градуса
 • Скорост на аудиото: 512 Kbps
 • Захранване: презареждаема Li-ion батерия, 3.7V, 500 mAh
 • Издръжливост на батерията в режим видео: до 4 часа 
 • Издръжливост на батерията в режим аудио: до 7 часа
 • Размер на видео: 8 – 180 MB за минута
 • Размер на аудио: 3.7 MB за минута
 • Продължителност на един видеофайл: 28 минути
 • Продължителност на един аудиофайл: 4 часа
 • Детектор за движение: Да
 • Памет: външна памет с капацитет до 128GB (купува се отделно)
 • Размер: 75 х 24 х 9.5 мм
 • Тегло: 24 грама

Съдържание на комплекта

 • 1 х USB флашка
 • 1 х Инструкция на български език

Гаранция: 2 години

Напишете отзив

    Лош           Добър