На хора

Показване на 15 резултата

Изживявали ли сте ужаса, установявайки за момент по време на разходка в парка, че малкото детенце е изчезнало? Или пък вероятно се съмнявате, че съпруга/та лъже, че ходи на едно място, а всъщност е на друго? За щастие с напредването на високите технологии, определянето на истината, благодарение на специалните GPS шпионски джаджи вече не е проблем. Нека видим какви са предимствата и как работят!

Без повече притеснения за децата

Вече съществуват устройства за проследяване не само на превозни средства и животни, но и за хора. От тези високотехнологични пособия по-голям интерес биха имали родителите на малки деца, които постоянно се притесняват за местонахождението им. Вече се успокойте, тъй като по всяко време за секунда локализирате местонахождението на следения обект.

От друга страна, хубавото на проследяващите джаджи е, че могат да се използват и тайно. Тоест, обектът няма да знае, че го следите, а вие си осигурявате много спокойни мигове, когато се налага продължително  отсъствие от дома – заминавайки примерно на почивка, на екскурзия и т.н.

Как работи устройството и как се използва?

Този тип устройства работя със СИМ карти, като изпращат информация за координатите си на определен сървър или платформа. Самото наблюдение може да се извършва директно на мобилния телефон. Тази технология има функция и на известяване при движение. Това означава, че когато обектът се раздвижи, ще бъдете своевременно уведомени и ще можете веднага да проследите точния маршрут по който се движи.

Този тип устройства обикновено е вграден в различни предмети, които не биха правили впечатление. Те се използват за по-кратко време, тъй като батериите им са малки. Пример за такива предмети са: ID карти, запалки за автомобили, стопове за велосипеди и други.

Има модели, които притежават притежават батерии с много голям капацитет. Те са предназначени за продължително следене. Като допълнение към работата им тракерите разполагат с индустриални магнити, които допринасят за лесно и бързо прикрепяне за метална повърхност. Тези устройства са особено подходящи за следене на превозни средства на обектите.

Ето накратко функциите, предоставящи тракинг системите:

  • Следене в реално време на хора, директно на мобилен телефон
  • Задаване на „безопасни зони“. Това е периметър, в който обектът се движи свободно и при напускане на зоната, ще бъдете уведомени своевременно
  • Лесен контрол и управление
  • Добра замаскираност в предмети от ежедневието
  • Изцяло дистанционно управление посредством изпращане на текстови съобщения
  • Възможност за периодична проверка на местоположението
  • Продължителна работа в режим на готовност
  • Аудио мониторинг осигуряващ слушане в реално време на случващото

Защо да изберем Diversant?

Защото продуктите ни са винаги с високо качество, гаранция и на атрактивни цени. Те са с ясен произход и винаги се тестват, преди пускането им в продажба. Това гарантира 100% работоспособност на продукта, след покупка, а при въпроси и нужда от съдействие имате на разположение професионални консултанти, които с радост ще обърнат внимание на всяко запитване, така че очакваме ви!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече