Bug детектори

Показване на 1–16 от 38 резултата

Подслушване и тайно видеозаснемане без Ваше знание – никога повече

Технологиите са толкова развити, че неща които са ни се стрували фантастични само преди две деситилетия, вече са реалност. Днес ние сме следени и записвани на всяка крачка. Всичко, което правим в онлайн пространството и реалния живот бива документирано, а информацията използвана най-малкото за рекламни цели. Ако сме дали съгласието си за това – добре, но в много случаи технологиите служат за нарушаването на личното ни пространство или пък фирмената ни сигурност.

Вие може би сте обикновен човек, чиято половинка е твърде ревнива и се опитва да следи чрез подслушватели или gps тракери или пък сте човек, чиято конкуренция иска всячески да се докопа до фирмените Ви тайни. Или пък сте някой, който е пожелал да се усамоти с любимия човек за няколко часа в някоя хотелска стая. Във всички от гореизброените случаи, Вие имате нужда от засичащо устройство на мини камери и подслушватели, с които може  да проверите дали някой да Ви записва или слуша.

Какво представляват тези уреди?

Детекторите на подслушвателни устройства (наричани още детектори на бръмбари или бъг детектори), скрити камери или други видове шпионска техника, са многофункционални уреди, които засичат и индикират за излъчване в определен диапазон на радиочестотния спектър. Те биват най-различни по форма и размери, като основно се делят на три вида:

– любителски

– полупрофесионални

– професионални

Те се различават, както по функционалност, чувствителност, ефективност, така и по цена. Най-евтините такива у-ва, обикновено са с китайски произход и не бива да очакваме чудеса от тях. Професионалните и полупрофесионалните се произвеждат в ЕС, САЩ или Русия, като те могат да ни покажат на място какъв е точно сигнала, който засичат. Те притежават разнообразни функционалности, като най-полезната от тях е наличието на атенюатор – един изключително полезен инстумент, благодарение на който може да намалите чувствителността на устройствата към радиосигнали и по този начин да се открие точното местоположение на бръмбара или камерата.

Защо да изберете онлайн магазин “Диверсант”?

Ние сме доказан лидер на българския пазар, като предлагаме на нашите клиенти висококачествени продукти, с които могат да гарантират своята сигурност и лична неприкосновеност. У-вата, които ние предлагаме, ще осигурят сигурността Ви по време на пътувания, във Вашия дом или офис. При нас може да откриете богато разнообразие от такъв тип техника, а и нещо повече – ще получите ценни съвети при изполването й и начините, по които ще може да разберете дали сте станали жертва на злонамерени действия от страна на трети лица.


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече