Детектор за скрити камери bd510

(1 клиентски отзив)
Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  bd510 Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

140,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Детектор за скрити камери е професионално устройство, с което може детайлно да претърсите всяко помещение. Шпионските джаджи набират все по-голяма популярност и вече никой не е напълно сигурен дали не е сниман тайно, докато е в хотелската си стая, в нает апартамент, обществена съблекалня или просто в непознато затворено помещение.

Ето защо малки и компактни устройства за бързо сканиране и намиране на скрити обективи на камери вече се налагат като задължителен атрибут за лична сигурност. Настоящият детектор е много подходящ за такава цел, защото е лесно преносим и гарантирано ефикасен.

Отличава се с изключително ярката си и мощна инфрачервена светлина, която може да открие и най-добре замаскираните обективи. Компактните му размери го правят много функционален и лесно преносим навсякъде.

Лесно откриване на скрити камери

Детекторът за шпионски камери работи на оптичен принцип. От него се излъчва силен сноп инфрачервени лъчи, които се отразяват в лещите на камерите. Операторът на уреда трябва да гледа в специалния филтърен визьор, където ще види работещите скрити обективи като премигващи червени точки.

Детекторът за скрити камери разполага с четири индикатора на инфрачервената светлина. Всеки отговаря на определена скорост, с която премигват IR диодите, като постепенно се увелича бързината на мигане. Съответно засечените обективи ще премигват с същата скорост във визьора на апарата. По този начин човешкото око няма как да подмине шпионското устройство и със сигурност ще го намери.

Устройството работи с вградена презареждаема батерия с капацитет от 950 mAh. Издръжливостта в режим на работа е около 25 часа, а в режим на изчакване – около 6 месеца. Презареждането става с наличния в комплекта USB кабел, който свързвате с компютър или лаптоп.

Работата с продукта е изключително опростена. Предвиден е един бутон, с който включвате и регулирате скоростта на премигване на инфрачервената светлина. Налице е също така индикатор за нивото на батерията, така че да знаете по всяко време с какъв заряд разполагате.

Техниката за контрашпионаж е също толкова необходима, бързо развиваща се и популярна, както и устройствата за следене и подслушване. Ето защо е добре да се погрижите за собствената си сигурност и неприкосновеност на личното пространство. С този модел детектор защитавате себе си и близките си от евентуално посегателство.

Технически Характеристики

 • 6 броя мощни IR LED диоди
 • Захранване: вградена презареждаема батерия
 • Капацитет: 950 mAh
 • Издръжливост: около 25 часа работа; около 6 месеца в стендбай
 • Материал: ABS пластмаса
 • Цвят: черен
 • Размери: 10 х 3.5 х 1.2 см
 • Тегло: 40 гр

Комплектът съдържа

 • 1 х Детектор за скрити камери
 • 1 х USB кабел
 • 1 х Инструкция за употреба на български език

Гаранция: 2 години