Чешки детектор на подслушватели скрити в разклонители secu28

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  secu28 Произход:  Чехия
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
27,92 лв.
виж повече

Original price was: 940,00 лв..Current price is: 752,00 лв..Спестяваш: 188,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Когато говорим за сигурност и защита от записващи послушващи устройства много често се препоръчват различни детектори засичащи излъчван сигнал. Това означава, че самият подслушвател използва мобилна връзка за да предава провежданите разговори в реално време до определена точка. В тези случаи са изключително ефективни високият клас GSM BUG детектори. 

Има обаче едни други подслушватели, които са вградени по изключително незабележим начин в едни от най-често използваните предмети и ключове в ежедневието, а именно  разклонителите. При използването на техниката проверяваща излъчване на сигнал, то ще разберете, че в тази посока устройството излъчва сигнал, но понякога няма как да проверите точно от къде е.

Точно тук се намесва този детектор на записващи или излъчващи сигнал подслушватели, умело прикрити зад стандартно работещите разклонители. Само за секунди ще можете да проверите всяко съмнително място, като единствено трябва да включите щепсела на детектора към избрания отвор на разклонител. Ако в избраното място има вграден подслушвател, то устройството веднага ще сигнализира и ще можете своевременно да проверите конкретния уред.

Продуктът е създаден да открива всякакви допълнително свързани към мрежата устройства, като активни и пасивни бръмбари предлагащи мониторинг в реално време, без ограничение в разстоянието. Има записващи модели, които могат да стоят дълго време в режим на изчакване и трудно биха били открити. В тази ситуация предлаганият детектор ще открие и тях.

Някои от най-разпространените подслушватели които засича

  • GSM бръмбари за слушане в реално време
  • Записващи устройства като диктофони или аудио рекордери, неизлъчващи никакъв сигнал
  • WiFi базирани джаджи
  • UHF & VHF устройства
  • Всякакви рекордери или бръмбари използващи батерии, които са свързани към удължителя

Комплектът съдържа

  • 1 х Детектор
  • 1 х Зарядно

Гаранция: 1 година