Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Поставка за телефон срещу подслушване SAFE SUMMIT 40

Цена: 1 864,80 лв. Без данък 1 864,80 лв.
*Цената е с включен ДДС

Поставка за телефон срещу подслушване SAFE SUMMIT 40 е защитен сейф, който заглушава микрофоните на апарата и не допуска тяхното използване като шпионски продукт за предаване на информация. Дело е на реномирания бранд Digiscan Labs., които са лидери в производството на техника за контрашпионаж.

Такъв продукт е и Safe Summit, който има за задача да защити информацията, която се споделя по време на бизнес среща, конференция или друго събитие. Като по-конкретно не позволява преобразуването на мобилен апарат в мощен и високочувствителен подслушвател.

По своята същност GSM-ът се е превърнал в неизменна част от нашето ежедневие. Използваме го за лични и бизнес разговори, за изпращане и получаване на информация чрез различни приложения. Допълнително изтегляме непрекъснато апликации, на които даваме информирано съгласие за използването на микрофоните. Голямата зависимост, която имаме към техниката, води след себе си до постоянни опити за хакване от страна на трети лица, които искат да се сдобият с конфиденциална информация.

При успешно внедряване на софтуер, той се превръща и в най-добрия подслушвател, който може да предаде личната ни информация по различни канали. В допълнение с наличието на високочувствителните микрофони, те спомагат за улавянето и предаването на звук с много добра чуваемост.

Ефективността на сейфа е 100% спрямо заглушаващите RF устройства. Това е така защото RF техниката има възможност да блокира единствено мобилната комуникация, Wi-Fi и Bluetooth каналите, но не и подслушването посредством режим диктофон. Докато SAFE SUMMIT не блокира сигнала, а акустичния канал на телефона. Това предотвратява изтичането на акустична информация, независимо от това дали се извлича чрез слушане или предаване.


Поставка за защита на телефон – Как работи?

Моделът предоставя абсолютна защита срещу запис, като единственото условие е апаратът да бъде поставен в отвора на кутията. Така се блокират долния и горния микрофон и с помощта на нефилтрирани, ултразвукови и двустранни смущения се образува един бял шум. Шумът по никакъв начин не пречи на комуникацията в помещението, тъй като той е сравнително тих. Допълнително човешкият говор не е нужно да се снижава, за да не бъде записан.

С техниката се борави изключително лесно. В горната част е поставен червен бутон, който служи за пускане и спиране. Под него са позиционирани три светлинни индикатора, който показват активността. Първият служи за отчитане заряда на батерията. Вторият показва за наличието на GSM във вътрешността. Третият показва активност при провеждане на разговор. Когато в помещението е тихо, то този индикатор изгасва и остава в режим на изчакване. Това спомага и за по-продължителната работа с едно зареждане, тъй като при липса на човешки говор консумацията на енергията намалява значително.

Широчината на изделието позволява да се побират до 4 апарата с максимална височина от 18 см. Подходящ е за всички модели, дори и тези на 5G. Материалът за изработка е от естествено дърво.

Акустично изолираният телефон може да остане близо до собственика, като екранът може лесно да се наблюдава. Това означава, че той остава онлайн и е наличен за входящи повиквания. Захранването се извършва от вградена батерия, която е с издръжливост до 10 часа работа. При необходимост от повече време може да се свърже към външна преносима батерия.


Технически Характеристики

 • Вид смущения: ултразвук, бял шум
 • Мощност на шума: <2 W в активната зона
 • Съвместими телефони: всички модели с височина до 180 мм
 • Захранване: вградена акумулаторна батерия, Li-Ion, 3.7 V, 6800 mAh
 • Помощно захранване: външна преносима батерия
 • Текуща консумация: 500 mA (режим на шум), 6 mA (режим на готовност)
 • Презареждане: в електрическа мрежа с USB конектор тип C
 • Издръжливост на батерията: >10 часа
 • Време за презареждане: 12 часа
 • Активиране: един бутон за пускане и спиране
 • Индикатори: за батерия, при поставяне, при активност
 • Капацитет на вътрешността: до 4 телефона
 • Изработка: дърво
 • Размери: 262 x 78 x 82 мм
 • Тегло: 600 грама

Съдържание на комплекта

 • 1 х Сейф срещу подслушване на телефон
 • 1 х USB кабел за зареждане
 • 1 х Инструкция за български език

Гаранция: 2 години

Напишете отзив

    Лош           Добър