Скрити камери в заряден адаптер

Показване на 1–16 от 26 резултата

Скритите камери намират широко приложение в нашия живот. Съмнявайки се във всеки и всичко, искаме да знаем какво се случва около нас и в нашия дом или офис. Моделите предлагащи дискретно видео наблюдение се предлагат в различни разновидности, като целта на производителите е максимално да маскират тяхната видимост.

Най-новата разработка от гамата на скритите камери е зареждащ адаптер. Това е идеалното средство да виждате и чувате в реално време какво се случва в желаното помещение.

Предимството на този тип устройства е, че няма вероятност някой с просто око да засече камерата, защото ще вижда обикновено зареждащо устройство за смартфон, таблет или друго. Откриването на предназначението и функционалността на шпионската джаджа са почти невъзможно.

Притежавайки модел от този тип, ще  може да чувате и виждате случващото се в реално време, посредством WIFI връзка директно от смартфон, таблет или компютър или на запис върху микро SD карта памет. Наблюдението може да се извършва от всяка точка на света, като се изисква единствено да имате интернет сигнал.

Зарядните устройства са настолни, но може да ги премествате от едно място в друго, зависи от желания ъгъл на наблюдение. Записващата система за видеозаснемане е с много високо качество. Самата резолюция на приеманата картина варира от WVGA до FULL HD. Получената информация се съхранява както на SD карта, така и директно на паметта на телефона докато наблюдавате. Мини скритите камери вградени в адаптери, които не работят посредством Wi-Fi, се управляват с дистанционно засичащо командите от няколко метра.

Има два метода за заснемане на видео

Първия е нормално или постоянно заснемане: При този метод получавате непрекъсната картина на случващото (за камерите предаващи видео в реално време) или записват постоянно на карта памет.

Втория метод е чрез детектор на движение: При този метод камерата се активира при движение в помещението. Моделите работещи в реално време могат да изпращат известие когато засекат движение, като така ще сте наясно точно кога някой влиза в помещението и ще можете да отворите приложението и да видите точно кой е и какво прави. При моделите не използващи интернет връзка, тази функция е полезна тъй като няма да се налага да преглеждате записи в които нищо не се случва.

Няма нужда да се притеснявате дали батерията ще се изтощи, тъй като тези адаптери използват електрическата мрежа, по този начин при евентуално по-дълго отсъствие от дома, ще имате захранване през цялото време.

За какво са предназначени

  • Дискретно видеонаблюдение в реално време за дома, офис или друго помещение
  • Слушане в реално време: може да чувате всеки един разговор, който се провежда в даденото помещение в текущия момент.
  • Охрана на дома, офис или др.

С какво Диверсант.бг може да съдейства?

В нашата фирма ще откриете компетентно лице, което ще може да даде най-точно предложение за това, от  кой продукт имате нужда и как ще можете да го използвате. Съответният модел ще бъде съобразен изцяло с личните предпочитания и възможности за работа. Всеки модел е изцяло съобразен като цена и качество, а описанията на всеки продукт изключително изчерпателен за да предостави нужната информация. Ако все пак имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече