OMG cable (basic версия) fz02

(2 клиентски отзива)
Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  fz02 Произход:  САЩ
Кратко описание

OMG cable устройство за пентестинг и фирмена сигурност. Походящо е, както за специалисти, така и за любители, които притежават умения по програмиране.

Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
20,42 лв.
виж повече

550,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

OMG cable (basic версия) е устройство, което на пръв поглед изглежда като обикновен заряден кабел за мобилни телефони. Всъщност той крие в себе си значително повече функционалности, което го прави изключително популярен сред любителите на технологиите и киберсигурността. O.MG кабелът е разработен с цел да демонстрира рисковете от използването на непознати аксесоари за зареждане и как те могат да бъдат използвани за отдалечен достъп.

OMG cable – как работи?

OMG кабелът изглежда и функционира като стандартен USB заряден кабел, но вградената в него електроника му позволява да изпълнява редица допълнителни функции. Вътре в обикновения вид на кабела се крие малък компютър, който може да записва, изпраща и манипулира данни, пренасяни между зарежданото устройство и компютъра или зарядното устройство.

Докато е неактивен, кабелът функционира като обикновен USB кабел: Прехвърляне на данни, зареждане и др. Когато обаче бъде задействан (чрез смартфон/компютър/включване), той изпълнява предварително инсталиран в него скрипт (payload) в устройството, към което е свързан. Това се случва, като кабелът успешно емулира действията на клавиатура и мишка и инсталира скриптовете.

OMG cable – за какво можем да го използваме

Използването на OMG кабела може да варира от:

 • етично тестване на сигурността на корпоративни мрежи до демонстрация на уязвимостите в устройствата, които използваме ежедневно.
 • в областта на киберсигурността, този кабел често се използва за образователни цели, за да се покаже колко лесно може да бъде компрометирано устройство с помощта на невинно изглеждащи компоненти, като обикновен кабел за зареждане.

Неговото приложение е ценно за подготовката на ИТ специалисти и  експерти, както и за осведомяване на обществеността за рисковете от използването на непроверени аксесоари.

Неоткриваем от firewall, анти-вирусен софтуер или визуална проверка, O.MG е идеален инструмент за пентерстъри, полиция и правителствени служби. Кабелът може да закупите само при нас, в онлайн магазин Диверсант.

Какво може тази версия на кабела:

 • Keystroke Injection (DuckyScript™)
 • Mouse Injection
 • Payload Slots: 8
 • Max Payload Speed: 120 keys/sec
 • Self-Destruct
 • Geo-Fencing
 • WiFi Triggers

Комплектът съдържа:

 • 1 х OMG cable (basic версия)
 • 1 х Инструкция на български

Гаранция: 2 години