Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Лодки за захранка

Риболовна  лодка за захранкаРиболовна  лодка за захранка 2
Не е наличен

Още в миналото рибарите са използвали различни способи да примамят пасажите. Използвали са всякакви ..

520,00 лв. Без данък 520,00 лв.

Лодка за риболов със захранкаЛодка за риболов със захранка 2
Не е наличен

Корабчетата JABO са най-популярните модели в своя клас, благодарение на тяхната лесна експлоатация..

627,00 лв. Без данък 627,00 лв.

Лодка за захранка със сонарЛодка за захранка със сонар 2
Не е наличен

Ако сте запален фен на риболова, вие разбирате важността от захранка и начина й на поставяне. Точно ..

1 000,00 лв. Без данък 1 000,00 лв.

Дистанционна лодка със сонар и GPS модул Дистанционна лодка със сонар и GPS модул  2
Не е наличен

Това е мултифункционално устройство разработено специално за любители и професионални риболовци. Зах..

1 800,00 лв. Без данък 1 800,00 лв.

Риболовът е увлекателно занимание за много хора по света, а принадлежностите стават все по-разнообразни, целящи улесняване на улова и добавяне на допълнително удоволствие от заниманието. Високите технологии от своя страна навлизат и в този сектор, помагайки да хвърлите захранката на точното място, без значение от разстоянието и дълбочината. Това са например радиоуправляемите лодки, специално пригодени за целта. По-долу ще разберем какво представляват и защо са ни полезни, когато отиваме за риба.

Какви са предимствата от употребата на лодки за захранка

Радиоуправляемите лодки позволяват да примамите плячката на голяма площ, постепенно събирайки я към зоната, където ловите. Имайки предвид многото стръв, която може да пренася на борда си, имате възможността да привличате огромни пасажи.

По-усъвършенстваните модели са оборудвани със сонар, помагащ да откриете големите пасажи и съответно дълбочината, на която се намира рибата за по-ефективната употреба на захранката. Подобните безжични устройства обикновено са с обхват от 100 до 500 м. Батериите им издържат от 2 - 3 часа, а количеството пренасяна стръв наведнъж може да е от 0,5 до около 5 кг.

Как работят?

С управлението би се справило и малко дете, тъй като компонентите за контрол са разположени на удобни места върху дистанционното управление и с тях бързо се свиква. Освен това, тези устройства  позволяват следните функции:

  • Вграденият сонар дава възможността бързо да проучите дъното и да откриете удобната точка за улов; 
  • Контейнерът позволява бързото и точно да доставите желано количество стръв в избраната зона за риболов; 
  • Наличието на специален държач дава възможност да доставите кукичките на въдиците в района, в който има най-големи пасажи; 
  • В паметта на навигацията можете да записвате уловните точки, които желаете отново да използвате; 
  • Специалната светлинна индикация, допринася за лесно локализиране на местоположението на лодката в тъмната част на деня, също така индикира за изтощаване на батерия или посоката на движение.

Какво ще откриете в магазина Diversant.bg

При нас ще намерите голям арсенал от всякакви модели, оборудвани със сонар или без, изчистени дизайни и качествена изработка за дълготрайна експлоатация. Моделите са много добре уплътнени за да няма пропуски на вода във вътрешността на съда. Оборудвани са и със светлинна индикация за нощна употреба, а батериите приблизително издържат с едно презареждане около 3 часа.

Защо да се доверите на Diversant

Защото ние гарантираме високо качество на предлаганите продукти на атрактивни цени с гаранция, инструкция за работа на български и професионално обслужване. Имате дори на разположение консултанти, които с радост ще съдействат при избора и оформянето на поръчките ви, така че заповядайте дори и още сега!

Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече