Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Keylogger

Професионален GSM подслушвател и keylogger скрит в клавиатура MicrosoftПрофесионален GSM подслушвател и keylogger скрит в клавиатура Microsoft 2

Професионален GSM подслушвател и keylogger скрит в клавиатура Microsoft e eдин уникален продукт на ч..

490,00 лв. Без данък 490,00 лв.

Екранен скрийн логър HDMI 4GB черенЕкранен скрийн логър HDMI 4GB черен 2

Представяме Ви най-новия и единствен по рода си хардуеърен скрийн логър, който е специално разработе..

390,00 лв. Без данък 390,00 лв.

Wi-Fi хардуерен KeyLogger KeyGrabber USB  Премиум 4GB - черенWi-Fi хардуерен KeyLogger KeyGrabber USB  Премиум 4GB - черен 2

Това е един уникален по рода си нов и усъвършенстван кийлогър на Полската фирма KeeLog, за който не ..

385,00 лв. Без данък 385,00 лв.

Keylogger модул за вгражданеKeylogger модул за вграждане 2
Не е наличен

Това е Keylogger модул за вграждане, който може да бъде вграден навсякъде. Съвместим е с всяка една ..

110,00 лв. Без данък 110,00 лв.

Keylogger се нарича технология, посредством която може да се запише цялата активност на една клавиатура. Те се делят на хардуерни и софтуерни, като тук ще откриете хардуерни (т.е. физически) кийлогъри от топ ЕС производител.

Хардуерните keylogger-и могат да бъдат вградени в клавиатури,  имплементирани във фирмуеър на BIOS ниво или поставени като преходник на USB или PS/2 портове, към които да се включи самата клавиатура. Веднъж поставени, те ще запишат цялата активност от клавиатурата на съответния компютър.


Класическите keylogger-и, които ще откриете в нашия магазин работят по следния начин - вграждате или поставяте устройствата към компютъра. Веднъж поставен, той започва да записва абсолютно всяко натискане на клавиш на клавиатурата на компютъра на своята вътрешна памет. Хардуерните keylogger-и имат едно огромно предимство през софтуерните такива - те не са зависими по никакъв начин от софтуера или операционната система на компютъра, по никакъв начин не могат да взаимодействат със софтуер инсталиран на машината или да бъдат открити софтуерно. Както можете сами да се уверите, външият им вид не привлича внимание и те трудно могат да бъдат разпонати от неспециалист или човек, който не е запознат с материята. А когато подобно устройство се вгради в клавиатура, то е невъзможно да бъде открито физически без да бъде разглобена клавиатурата.  

Как може да видите информацията записана от един keylogger

Както вече споменахме по-горе в текста, кийлогърите записват цялата активнсост на вътрешната си памет. Тази информация може да бъде достъпена по два начина:

  • чрез специална комбинация от клавиши на клавиатурата, която да зареди вътрешната памет на устройството, за да може да прочетете log-a
  • чрез изпращане по email, ако използвате wi-fi кийлогър, който периодично Ви изпраща всички записи на предварително зададен e-mail адрес

Легално ли е използването на keylogger-и?

На този въпрос няма еднозначен отговор или по-скоро има и той е "Зависи как се използват". Напълно легално е да използвате подобно устройство за домашния си компютър, за да контролирате децата си или на служебните си компютри, за да контролирате служителите си (но при определени условия и клаузи залегнали в трудовите им договори).  Разбира се, абсолютно незаконна е инсталацията на keylogger с цел промишлен шпионаж или кражба на информация. Все пак, нашия съвет е да се консултирате с юрист, ако имат съмнения относно законността на начина по който желаете да използвате нашите устройства.

Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече