Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Професионален GSM подслушвател и keylogger скрит в клавиатура Microsoft vc1223

  • Каталожен номер: vc1223
  • Наличност: ДА
Цена: 490,00 лв. Без данък 490,00 лв.
*Цената е с включен ДДС

Професионален GSM подслушвател и keylogger скрит в клавиатура Microsoft e eдин уникален продукт на чешката компания StealthTronic. Той е идеално средство, което служи за допълнителен мониторинг на служителите в офиса и тяхната продуктивност. Моделът не буди подозрение, защото на външен вид по нищо не се различава от обикновена клавиатура.

Устройството разполага с два работни режима. Първият е да се използва за слушане в реално време. Вторият се характеризира с това да запаметява натиснатите бутони по клавиатурата. По този начин ще има пълна информация за случващото се в помещението.

Професионален GSM подслушвател и keylogger скрит в клавиатура Microsoft – Как работи?

За режим в слушане в реално време е нужно да се постави СИМ карта с активни разговори. Тя трябва да бъде в голям размер, да няма ПИН код и да не бъде дублетна. Отделението за нея е скрито. За да бъде поставена трябва да се отвият няколко болчета и да се надигне корпуса. В комплекта е включена малка отвертка за тази цел. След поставяне на карта и включване на клавиатурата може да се пристъпи към действие.

За да се осъществи успешна връзка и да има чуваемост от помещението е нужно единствено да се набере номера на SIM картата. Устройството вдига автоматично, като няма никакви светлинни или звукови индикации. Покривната площ за чуване на нормална реч е до 15 метра.

Професионалното устройство поддържа много чувствителен микрофон. Допълнително той притежава функция "noise reduction", която максимално премахва странични шумове и оставя само човешкия говор. Тази опция е много полезна при наличие на странични шумове, като отворен прозорец, шум от перални, кафе машини и други подобни.

Функцията keylogger записва всички натискания на бутони, така че винаги ще има общ преглед на цялата активност на компютъра. Благодарение на него може също да се разберат пароли и други форми на данни, които се използват за логване или регистриране в някой сайт.

Той притежава хранилище от 4mb памет и ще може да запише около 4 000 000 натискания на бутоните. Преглеждането на информация се извършва директно на конкретния компютър. За да се визуализира информацията, то трябва да се въведе клавишна комбинация.

Технически характеристики

  • GSM модул: 900/1800 mHz
  • Време на работа на GSM модула : неограничено при включен компютър
  • Високо чувствителни професионални микрофони (чува се ясно дори при наличието на страничен шум)
  • Обхват на микрофоните до 15 метра
  • Кeylogger с възможност на запаметяване на 4 000 000 символа
  • USB захранване от компютър

Комплектът включва

  • Стандартна US клавиатура с подслушвател и keylogger
  • Инструкция на български език

Гаранция: 1 година

Напишете отзив

    Лош           Добър
Вижте също: Усилватели за GSM сигнал, Цена за диктофони