Камери за видеонаблюдение

Показване на 5 резултата

За да си осигурите спокойствието, че никой няма да нападне и навреди на дома, апартамента или друго частно имущество, горещо препоръчваме да закупите охранителни камери. При по-голяма площ, примерно в тръговските вериги, камерите ще бъдат от изключително удобство на вашата охрана.  В материала ще се запознаем по-подробно с джаджите, ще видим какво ви очаква в продуктовия каталог на магазин Диверсант и защо да изберете нас.

Какво представляват охранителните камери за видеонаблюдение?

Иновативни миниатюрни технологични устройства, способни да записват и съхраняват заснетото видео върху постоянна локална памет за по-късен преглед. Въпреки различните модели и технически характеристики, те се състоят от обектив, фото-матрица, електроника обработваща постъпилата от матрицата информация и памет, върху която се записва заснетото видео.

Различават се по:разделителната способност на заснетата картина, дали могат да снимат в условията на пълен мрак или не, водо- и влаго-защитени ли са, издържат ли на различни температурни промени и др.

Видове камери за видеонаблюдение

В момента на пазара се предлагат най-различни разновидности на видеонаблюдение, но като цяло те се делят на:

  • Външни и вътрешни: Общо взето, разликата между двете е, че първите са оборудвани с допълнителни корпуси, предпазващи от проникване на влага и други странични природни агресивни явления, характерни за уличната среда. Вътрешните от своя страна нямат подобна привилегия, а и не е нужна. Те са пригодени да работят на стайни условия, без резки промени във влажността или температурата.
  • Модели за скрито наблюдение: Те са дотолкова миниатюрни, че могат да се монтират на скришни места, където да не бъдат забелязани. Характеризират се с наличието на ъглови, правоъгълни и цилиндрични форми на корпуса;
  • Безжични: Връзката между отделните модули в системата се осъществява по безжичен път по P2P / Wi-Fi технологията. Характерна особеност е, че липсва окабеляването при инсталацията и самия процес по изграждането е значително по-лесен и бърз.

Какво ще откриете в интернет магазина Diversant?

Имаме разнообразие от модели, снимащи с висока разделителна способност, използвайки HDCVI технологията.  Оборудвани са с инфрачервено осветление, което е незабележимо за околните, но помага на устройството да “вижда” в пълната тъмнина. Превключването между нощно и дневно снимане се извършва автоматично, като първият режим е задължително с черно-бяла картина.

Защо да се доверите на Диверсант?

Защото интернет-магазинът за шпионска техника е най-бързо развиващият се в България, предлагащ само нови и предварително изпробвани и тествани продукти с гаранция за качество на достъпни цени. От друга страна, на разположение е екип от експерти в областта, които са готови с радост да съдействат при всяко затруднение или възникнал въпрос, така че очакваме ви!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече