Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Камери за видеонаблюдение

Скрита онлайн камера за външен монтажСкрита онлайн камера за външен монтаж 2

Скрита онлайн камера за външен монтаж притежава всички функции за едно отлично видеонаблюдение на от..

995,00 лв. Без данък 995,00 лв.

Wi-Fi камера за отдалечено наблюдениеWi-Fi камера за отдалечено наблюдение 2

Wi-Fi камера за отдалечено наблюдение предлага дискретен мониторинг в реално време. Дизайнът предста..

149,00 лв. Без данък 149,00 лв.

IP Водоустойчива камера  с широк обективIP Водоустойчива камера  с широк обектив 2

IP Водоустойчива камера с широк обектив е чудесно решение за охрана на къща, дворно място или друг в..

306,40 лв. Без данък 306,40 лв.

WiFi камера с подвижен соларен панелWiFi камера с подвижен соларен панел 2

WiFi камера с подвижен соларен панел е предназначена за външен монтаж и постоянно видеонаблюдение. Р..

501,50 лв. Без данък 501,50 лв.

4G IP охранителна камера с WiFi модул за външен монтаж4G IP охранителна камера с WiFi модул за външен монтаж 2

4G IP охранителна камера с WiFi модул за външен монтаж е революционно нов продукт, с който ще гледат..

370,00 лв. Без данък 370,00 лв.

За да си осигурите спокойствието, че никой няма да нападне и навреди на дома, апартамента или друго частно имущество, горещо препоръчваме да закупите охранителни камери. При по-голяма площ, примерно в тръговските вериги, камерите ще бъдат от изключително удобство на вашата охрана.  В материала ще се запознаем по-подробно с джаджите, ще видим какво ви очаква в продуктовия каталог на магазин Диверсант и защо да изберете нас.

Какво представляват охранителните камери за видеонаблюдение?

Иновативни миниатюрни технологични устройства, способни да записват и съхраняват заснетото видео върху постоянна локална памет за по-късен преглед. Въпреки различните модели и технически характеристики, те се състоят от обектив, фото-матрица, електроника обработваща постъпилата от матрицата информация и памет, върху която се записва заснетото видео.

Различават се по:разделителната способност на заснетата картина, дали могат да снимат в условията на пълен мрак или не, водо- и влаго-защитени ли са, издържат ли на различни температурни промени и др.

Видове камери за видеонаблюдение

В момента на пазара се предлагат най-различни разновидности на видеонаблюдение, но като цяло те се делят на:

  • Външни и вътрешни: Общо взето, разликата между двете е, че първите са оборудвани с допълнителни корпуси, предпазващи от проникване на влага и други странични природни агресивни явления, характерни за уличната среда. Вътрешните от своя страна нямат подобна привилегия, а и не е нужна. Те са пригодени да работят на стайни условия, без резки промени във влажността или температурата.
  • Модели за скрито наблюдение: Те са дотолкова миниатюрни, че могат да се монтират на скришни места, където да не бъдат забелязани. Характеризират се с наличието на ъглови, правоъгълни и цилиндрични форми на корпуса;
  • Безжични: Връзката между отделните модули в системата се осъществява по безжичен път по P2P / Wi-Fi технологията. Характерна особеност е, че липсва окабеляването при инсталацията и самия процес по изграждането е значително по-лесен и бърз.

Какво ще откриете в интернет магазина Diversant?

Имаме разнообразие от модели, снимащи с висока разделителна способност, използвайки HDCVI технологията.  Оборудвани са с инфрачервено осветление, което е незабележимо за околните, но помага на устройството да “вижда” в пълната тъмнина. Превключването между нощно и дневно снимане се извършва автоматично, като първият режим е задължително с черно-бяла картина.

Защо да се доверите на Диверсант?

Защото интернет-магазинът за шпионска техника е най-бързо развиващият се в България, предлагащ само нови и предварително изпробвани и тествани продукти с гаранция за качество на достъпни цени. От друга страна, на разположение е екип от експерти в областта, които са готови с радост да съдействат при всяко затруднение или възникнал въпрос, така че очакваме ви!

Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече