GPS за ловни кучета

Показване на 1–16 от 17 резултата

Gps за ловни кучета се наричат инструментите за следене на ловните и домашните ни четириноги приятели. Тези инструменти ползват най-новите технологии за локализиране върху земната повърхност и изобразяването им върху специални топографски карти или сателитни снимки, на компютър или в приложение на телефон.

GPS за ловни кучета – незаменим инструмент

21-ви век доведе до масово развитие на геопространствените технологии и разбира се те не подминаха ловната ниша. Докато само преди 20 години човек отиваше на лов и не знаеше какво се случва с кучето му, то сега може да го наблюдава в реално време абсолютно навсякъде. Може да види дали бяга, дали ходи, дали лежи, дали лае и така да разбере какво се случва с най-добрия му ловен партньор.

GPS за ловни кучета – видове

Има много джипиеси за ловни кучета, но те главно се делят на различни видове, според:

1. Това дали работят със сим карта, те биват:

  • сателитни джипиес тракери – работят без сим карта, със сателитна технология и независимо от мрежата на мобилните оператори;
  • gps тракери без сим карта – това са тракери с вградена такава, която обикновено е международна и използва цялата gsm мрежа. Или такива, като марката Dogtra, които се състоят от майка и приемник.
  • gps tracker-и със сим карта – такива, които използват мрежата на мобилните оператори да предават данни.

2. С каква батерията са:

  • с презареждаема батерия – такива, които са с литий-полимерна батерия.
  • със сменяема батерия – такива, които работят с батерии АА или ААА.

3. С какъв приемник са:

 • със собствен приемник – такива са всички, които имат някаква майка-приемник, на която се вижда движението на устройството.
 • работят с мобилно приложение – визуализират геопространствената информация на мобилно приложение, като използват сателитна снимка.

Защо да си купите gps за ловни кучета?

Това е най-добрия начин да предпазите вашия незаменим помощник от изгубване или кражба. Така ще знаете точно къде е вашето куче и в какво състояние се намира в момента. Инвестицията си заслужава при всяко едно положение, за няколкостотин лева си осигуряват спокойствие и не си играете на руска рулетка за живота на незаменимия ви другар в лова.

Откъде да го купите?

Ние, от шпионски магазин Диверсант, от над 10 години предлагаме най-добрите gps тракери за ловни кучета на българския пазар. Предлагаме не само безкомпромисно качество, а и 2 години гаранция, поддръжка и инструкции на български език. Доверете ни се и няма да сбъркате. За повече информация – пишете ни, обадете ни се на 0878967564 или в чата на онлайн магазина.


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече