Мини камери

Показване на 16 резултата

Към днешна дата научния прогрес е достигнал такова ниво, че всеки обикновен човек може да се превърне в супер герой. Въоръжени с най-съвременната шпионската техника, с голяма бързина и лекота се справяте с цялата тежка работа, за изпълнението на която в миналото се е губело ценно време. Едно от тези изобретения, използващи се в момента с голяма популярност са цветните мини-камери.

С какво са ни полезни мини-камерите?

В последно време тези технологични устройства станаха доста популярни поради своята надеждност и практичност. Използвайки подобни джаджи в дома или офиса, човек незабавно решава проблема си относно сигурността. Нивото на престъпността всяка година се увеличава и подобни шпионски устройства доста помагат в тази посока.

Могат да намерят приложение и за проследяване дали се спазва работния график от назначения персонал на предприятието. Употребата на няколко от тези джаджи ни дава пълната свобода да упражняваме контрол над цялата наблюдавана територия.

Те са трудно забележими и благодарение на компактните си размери, могат да се скрият на неподозирани от страничните хора места. Дори се вграждат и в предмети, за които най-малко бихме се сетили, че има подобно наблюдаващо ни електронно око. Някои от най-често използваните предмети са:

  • Химикалки;
  • Флашки;
  • Ръчни часовници;
  • Фенери;
  • Украшения;
  • Зарядни адаптори и т.н.

Как да изберем?

За да се направи правилния подбор на оборудване е необходимо да се извърши анализ на наблюдавания обект. Да се избере подходяща обстановка. Ако се приеме, че видеонаблюдението ще се извършва в условия на недостатъчна светлина, то тогава по-добре е да се прибегне към камерите имащи инфрачервени диоди, спомагащи за записи дори при пълна тъмнина. Ако използваме камерите за охрана, можем да изберем моделите имащи сензор на детектор на движение, с които устройствата ще записват само тогава, когато има движение пред обективите.

Има различни варианти на мини-камери, в които може да се избере продукт, който да изпрати известие когато се засече движение.

Ако трябва се монтират на открито или закрито с честа промяна нивото на осветеност или с много движение, то тогава е по-добре да се избере устройство, даващо възможност за дистанционна промяна на различните настройки. Макар, че ръчното регулиране позволява постигането на по-добри резултати.

За монтаж на система за сигурност или при нежелание да не се разваля дизайнерската концепция на интериора в помещението е по-добре да се обърне внимание на моделите с възможност за безжичен пренос на данни. Подобна техника позволява дистанционно да наблюдавате случващото се пред обектива, а направените файлове да се запаметяват директно върху смартфон.

Защо да се доверите на Diversant?

Защото качеството на продуктите в магазина е гарантирано, а в доказателство на това получавате гаранционен период за всяка покупка. От друга страна, на разположение имате високо квалифициран в областта екип от консултанти, които с радост ще ви съдействат при правилния избор, така че закупения продукт наистина да е 100% подходящ за съответните условия на работа.

Не се колебайте повече, а ни потърсете още днес!


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече