Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Детектор на RF подслушватели и обективи на скрити камери Lawmate RD-10

 • Произход: Тайван
 • Каталожен номер: RD-10
 • Наличност: ДА
Цена: 261,00 лв. Без данък 261,00 лв.
*Цената е с включен ДДС

Детектор на RF подслушватели и обективи на скрити камери Lawmate RD-10 е многофункционално портативно устройство за откриване на шпионска техника за наблюдение и подслушване. Той успява да засече скрити уреди и обективи на камери излъчващи сигнал в диапазона от 20MHz до 6GHz.

С негова помощ ще откривате онлайн и офлайн камери, подслушватели предаващи в реално време, GSM сигнали, GPS трансмисия, WiFi сигнал и други. С него се работи лесно и ефективно. Ако имате съмнения, че в офиса, дома или друг вид помещение сте обект на шпиониране, то този детектор е бюджетен вариант, с който да направите проверка.

За да активирате устройството е необходимо да поставите две батерии тип ААА. След това да преместите бутончето, което е разположено странично от позиция OFF към желаната чувствителност и сте готови за сканиране.

Детектор за бръмбари с компактни размери за дискретно претърсване

Поради компактните си размери моделът RD-10 може спокойно да бъде поставен в джоб на сако. По този начин да бъде винаги под ръка, когато се нуждаете от неговите качества. Желаните настройки, като сила на чувствителност, активиране на режим на работа и други се извършва бързо посредством въртеливи барабанчета, разположени върху корпуса.

Продуктът разполага с телескопична антена, която служи за увеличаване чувствителността на приемащия сигнал на по-голямо разстояние. Също така имате възможност да я пречупите според пространството, което искате да инспектирате. В случай, че искате да направите дискретно претърсване, то не разпъвате антената и включвате вибрационен режим на работа. Така скривайки устройството в джоба, преминавайки през обект излъчващ сигнал, ще бъдете информиран посредством вибрация, без знанието на околните.

Налични са два режима на работа. Първият е чрез вибрация. Тя се активира посредством приплъзването на барабанчето, което се намира странично на конструкцията. Вторият вариант е безшумен. Като тук следите върху светлинната скала, дали в претърсвания периметър има сигнал или не. Скалата е десетобална LED скала. При засичане на сигнал тя реагира в различна цветова гама, с която да подскаже колко близо или далече сте от мястото. При индикация на син цвят се локализира слаб сигнал, зеленият цвят показва между слаб и среден, оранжевият цвят индикира по-силен такъв. Последният цвят е червен, това означава, че сте съвсем близо до устройство излъчващо много силен сигнал.

Когато правите претърсване за обективи на скрити камери, то използвате силни светодиоди. Те разпръскват червен сноп светлина. Диодите са общо 6 на брой и са разположени в задната част на конструкцията. Между тях е добавен и инфрачервен визьор, като през него осъществявате същинското наблюдение. Налице са два режима на излъчваната светлина. Първият е с постоянна такава, втората е с премигване. По време на претърсване за тайна техника за видеонаблюдение, трябва да гледате през визьора, а диодите да бъдат активирани. Докато гледате през окуляра, можете да видите всичко, което отразява светлината. Ако има скрита жична или безжична шпионска камера, дори с най-малките размерите, то тя ще се отразява към детектора.

Друга настройка, която може да направите е за регулиране на чувствителността. Тук също разполагате с две опции. Първата е да претърсвате с ниска чувствителност. Съответно вторият метод е с висока. При режим за ниска чувствителност ще сканирате за техника на по-малки разстояния. За да увеличите обхвата, то трябва да преминете към висока чувствителност. Смяната на двата режима ще спомогне по-лесно да се ориентирането на какво разстояние се намира уредът излъчващ сигнал. Препоръчваме първо да започнете от висока за да се насочите и след това да преминете към по-ниска за по-прецизно локализиране.

Видео на продукта


Технически характеристики

 • Честоти: 20MHz - 6GHz
 • Захранване: 2 х ААА алкални батерии
 • 10LED скала
 • Режим на работа: вибрационен и безшумен
 • Ниво на чувствителност: ниска и висока
 • Телескопична антена
 • Размери: 8 х 5.2 х 1.6 см
 • Тегло: 40 грама

Съдържание на комплекта

 • 1 х Детектор
 • 2 х ААА Батерии
 • 1 х Инструкция на български език

Гаранция: 2 години

Напишете отзив

    Лош           Добър
Вижте също: GPS тракери за хора, Бинокли за нощен лов