Високоскоростен преносим портативен скенер за документи и снимки ps53

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  ps53 Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
9,58 лв.
виж повече

258,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Сканирането на документи е част от ежедневието на всеки офис. Разбира се техниката, с която разполага всеки добре оборудван компютър включва много кабели, които е трудно да се прикрият. Затова този модел разполага с един единствен USB кабел, който да се свързва както към компютър, така и към преносим лаптоп. 

Цифровизирайте документацията в офиса

Всяко устройство осигуряващо оптимизация на работния процес и спестяващо време, пространство и средства е добре дошло за всеки бизнес. Когато поставите документ върху специалната постелка на скенера, листът ще бъде засечен и зелена светлина ще покаже форматът в който ще бъде сканирана информацията. Имате възможност да обработвате документи във формат A4, A5, B5.

Преди да започне същинското прехвърляне на изображението от хартиен носител върху дигитален, ще трябва да изберете как точно да се запаметяват файловете. Първоначалните настройки се състоят в избор на резолюция, формат на снимката, тип на файла и други. 

Софтуерът поддържа няколко основни настройки, които можете да променяте във всеки един момент. При избор на режим на работа, можете да избирате дали ще сканира или заснеме снимки. В първия вариант правите копие на документ с резолюция достигаща 2592х1944, а при втория вариант задавате команда да се дигитализират снимки, визитки и др. с максимална резолюция от 3264х2448. 

След като направите избора си, следва задаване на резолюция на картината. Следващата стъпка е да изберете между 3 формата за снимките и 3 възможности за цвят. Имате и опция за регулиране на светлината, като в повечето случаи се използва отметка за автоматичен избор. Също така, ако се налага да правите копие за лична карта, шофьорска книжка или друг документ за самоличност, то маркирате отметка за съответното копие.

За разлика от повечето модели предлагани на пазара, този специализиран скенер предлагащ ефективна работа и управление на документи, този е създаден за предоставя максимална ефективност на работа. В софтуера за работа е поместена програма за графично оформление на всеки файл. Това означава, че можете да коригирате всеки файл веднага след сканирането. Този софтуер позволява да се обработват снимки съществуващи на компютъра. 

Комплектът съдържа

  • 1 х Скенер
  • 1 х Подложка за сканирането
  • 1 х USB кабел

Гаранция: 1 година