Бутафорна камера с мигаща LED светлина и водоустойчив корпус btk005

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  btk005 Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

21,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Бутафорна камера с мигаща LED светлина и водоустойчив корпус е подходяща да бъде монтирана както в закрито, така и в открито пространство. Характеризира се с реалистична визия, водоустойчив корпус и регулируема предпазна козирка срещу слънце. Допълнително е предвиден и червен LED светлинен индикатор, който премигва и по този начин дава вид на истинска охранителна камера.

Продуктът по нищо не издава, че е бутафорен. На външен вид той абсолютно покрива реалните камери, които се използват за цялостно видеонаблюдение. Може да се постави удачно на вратата на дома, гаража, склада или друго място, което искате да предпазите от нахлуване на крадци.

Предимство на този модел е гъвкавата овална скоба, която позволява камерата да се върти във всички посоки. Това означава, че уредът ще бъде фиксиран на стената и след това ще може да се насочи в желаното направление.

Корпусът е изработен от олекотена и издръжлива пластмаса с водоустойчиво покритие, което ще го предпази когато вали дъжд или сняг. Моделът е предвиден да бъде без стърчащи кабели, които допълнително да затрудняват монтажа.

Захранването става чрез поставянето на два броя АА батерии от 1.5 волта, които се продават свободна на пазара. Монтажът става много лесно, като в комплекта са предвидени всички необходими крепежни елементи за фиксиране към стена или друга повърхност.

Бутафорната охранителна техника е полезна, когато не разполагате със солиден бюджет, а искате да предпазите даден обект от нежелано посегателство. С тази фалшива камера това е напълно възможно.

Технически характеристики

  • Захранване: 2 х АА батерии 1.5V
  • Червен LED индикатор
  • Материал: ABS пластмаса
  • Размери: 24 х 8.5 х 9 см
  • Тегло: 240 грама

Комплектът съдържа

  • 1 х Бутафорна камера
  • 1 х Крепежни елементи
  • 1 х Стикер

Гаранция: 6 месеца