Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov

Допълнителна слушалка с водоустойчив накрайник Baofeng hed-9R

  • Произход: Китай
  • Каталожен номер: hed-9R
  • Наличност: ДА
Цена: 11,00 лв. 8,80 лв. Без данък 8,80 лв.
*Цената е с включен ДДС

Допълнителнo хендсфри с водоустойчив накрайник е предназначено за радиостанции на марката Baofeng. Съвместима е със сериите на марката, на които конекторът на слушалката е със специален накрайник. Такива са например UV-9R и BF-A58. Също така, резервният аксесоар, благоприятства и за отстраняване на необходимостта да изваждате цялата радиостанция за да проведете бърза комуникация.

Когато комуникацията се провежда през нея, тя е чиста и ясна. Фоновият шум е отстранен максимално, като това благоприятства за добрата връзка между групата.

Моделът представлява дълъг кабел, който завършва от едната страна с конектор, а от другата със слушалка, тип мида. В горната си част е добавен бутон за изпращане на сигнал, налице е и щипка за закачане.

Какво представлява резервната слушалка

Кабелът е с предвидена дължина от 120 см, като това позволява максимална подвижност и никакво ограничение за приносителя. За максимален комфорт е добавена и щипка, с която да позиционирате кабела в желана посока, така че да не пречи по време на употреба.

Единичният PTT бутон, чрез който се  изпраща сигнал, служи и за говорител. Той е разположен на удобна позиция, така че бързо да се извършва манипулация с него, без да е нужно да отмествате поглед, например по време на лов или охрана на големи обекти.

Накрайникът, който се свързва с уоки-токито е със специфичен конектор. Той е подходящ за модели, които са водоустойчиви, защото при тях липсва стандартния двоен жак, а е заменен с магнитно свързване.

Слушалката е под формата на мида, която пасва идеално на ухото. Може да се използва както за лявото, така и на дясното ухо, в зависимост от предпочитанията.

Аксесоарът е почти задължителен асортимент за едно уоки-токи. По този начин си гарантирате свобода на ръцете, така че спокойно да държите оръжие, да наблюдавате монитора по време на охранителна дейност или да пренасяте друга екипировка като въже, фенер или щека.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Модел: Baofeng
  • Вид: единичен
  • Чувствителност: 2dB
  • Дължина на кабела: 120 см
  • Съвместимо модели радиостанции: BF-UV9R, BF-UV9R Plus, BF-A58, BF-9700

Съдържание на комплекта

  • 1 х Слушалка

Напишете отзив

    Лош           Добър