USB кабел за програмиране на двубандови радиостанции с водоустойчив накрайник Baofeng usb-9R

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  usb-9R Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
0,59 лв.
виж повече

16,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Радиостанцията по своята същност е от онези помощни средства, които спомагат за по-лесната, бързата и безопасна комуникация в дадена група. Тя намира широко приложение в работния процес. Подходяща е в сферата на охраната в големи търговски обекти, при складовите работници, където мобилният обхват е предимно слаб. Особено полезен аксесоар е по време на лов, риболов или туризъм в планинска или гориста местност. Също така тя е безопасен начин за комуникация между строителни работници например.

Закупувайки уоки-токи, следва да се направи неговата настройка, това означава да се определи кой канал на коя честота да отговаря или да се въведат кодиращите кодове. Всичко това може да се извършва и ръчно от менюто на станцията. За целта се използва клавиатурата на самото устройство.

За да се улесни процеса на програмиране, както и значително да се съкрати необходимото времето затова, настройката може да се извърши и чрез компютър. За целта е нужно със сдобиването на комуникационен кабел, чрез който се осъществява връзката между една радиостанция и PC.

Моделът USB кабел за програмиране на двубандови радиостанции Baofeng с водоустойчив конектор е подходящ за сериите на марката UV-9R, BF-A58 и BF9700. Всяка една от тях е изработена от водоустойчив материал, като в зоната за поставяне на слушалка или комуникационен кабел е с различен интерфейс от стандартните.

В комплекта е наличен инсталационен диск, в който се намира специализирания софтуер. Сваля се файла на конкретния апарат, инсталира се и след това може да започне процеса по внедряване на каналите с дадените честоти. За целта първо трябва да се отвие капачето за слушалката и на неговото място да се постави краят на кабела, който завършва с конектор. Захваща се посредством болта, за по добра фиксация и елиминиране на възможността от откачане по време на работа. Другият край, който завършва с USB накрайник, съответно се свърза с порта на компютъра.

Сам по себе си, програмиращият кабел за двубандови и водoустойчиви радиостанции се характеризира със стабилен пренос на данни и лесна употреба. Настройката се извършва по-бързо и удобно, защото се използва големият екран на монитора и големите бутони на клавиатурата. Моделът е с предвидена дължина от един метър, като по този начин се осигурява максимална гъвкавост.

Технически характеристики

  • Модел: USB кабел със специален конектор
  • Подходящ за модели радиостанции Baofeng BF9700; BF-A58; UV9R
  • Дължина на кабела: 1 метър
  • Цвят: черен
  • Тегло: 41 гр

Съдържание на комплекта

  • 1 х USB кабел
  • 1 х Диск със софтуер за програмиране