Bluetooth слушалка за радиостанция и телефон HB-780D

(1 клиентски отзив)
Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  HB-780D Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
4,79 лв.
виж повече

129,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Bluetooth слушалка за радиостанция и телефон e едно универсално устройство, с което може да осъществите комуникация свързани към две устройства едновременно. Моделът предлага успешно сдвояване както към мобилен телефон, така и към двупосочно уоки-токи. По този начин може да извършвате заниманията си без да ползвате ръцете си.

Независимо дали получавате входящо обаждане или получавате сигнал ще имате отлична чуваемост, стабилна връзка и чисто изпратено съобщение към другите участници в разговора. Обхватът на блутут устройството е 10 метра права и открита линия.

Bluetooth слушалка за радиостанция и телефон – Какво представлява?

Продуктът представлява три компонента, с който да се предава и изпраща сигнал. Първият е слушалка с изведен микрофон, вторият е подвижен PTT бутон за предаване на съобщение и третият е адаптер за радиостанция.

Слушалката е със стандартен дизайн, който пасва идеално на ухото. Крайчето, което попада в ухото, е силиконово. По този начин се осигурява комфорт по време на употреба, като не се допуска зачервяване и раздразнение на ухото.

В основата си, блутут слушалката, разполага с бутони за лесно и бързо управление. В горната част е разположен бутон за включване и изключване. По дължина е позициониран и  PTT бутон, който спомага за бързо изпращане на сигнал към участниците с радиостанции. Налице са и бутони за усилване и намаляване на звука. При работа с телефон има добавен бутон за вдигане или затваряне на входящи повиквания.Също така, в режим на слушане на музика, може да сменяте песните с предишна и следваща.

За изработка на микрофона е използвана технология за премахване на ехото и намаляване на страничния шум. Това гарантира ясната чуваемост в шумна среда. Поради тази причина е особено подходящ допълнителен аксесоар по време на лов, охрана, служители в търговските центровe и в други направление.

Устройството разполага с мобилен безжичен PTT бутон, който предоставя възможност да се постави на пръст, кормило, волан и други удобни позиции. Благодарение на него, устройството предоставя огромна гъвкавост при ползване.

За успешна връзка с уоки-токито е предвиден специално разработен адаптер с двоен жак, тип ‘К’ интерфейс. Той е съвместим с моделите на Baofeng BF-888S, T6, UV-5R, UV-6RA, UV-6R,  A-52, BF-H6. Посредством адаптера сдвоявате наличната радиостанция и можете да провеждате свободна комуникация през слушалката. Така независимо от полевите условия и извършваната дейност няма нужда да използвате ръцете си.

Устройството е изработено от здрава пластмаса и има гумирано покритие, което е подходящо за интензивно носене. Също така поддържа стандарт IP55 на водоустойчивост, което позволява нейната употреба в топли, студени и влажни дни. Джаджата се захранва от 330 mAh Li-ion батерия. При пълен капацитет може да издържи до 8 часа непрекъсната работа.

Технически Характеристики

 • Bluetooth: V4.0 Class2
 • Честота: 2.4G
 • Работен режим: HFP1.5 A2DP AVRCP
 • Време за зареждане: 1 – 2,5 часа
 • Разстояние: < 10 м
 • Издръжливост: 5 – 8 часа (в зависимост от времето на употреба)
 • Издръжливост в режим на готовност: < 100 часа
 • USB: Dual Android конектор

Комплектът включва

 • 1 х Bluetooth слушалка
 • 1 х Свързващ елемент за радиостанция 
 • 1 х Изведен РТТ бутон 
 • 1 х Велкро лепенка 
 • 1 х USB кабел 
 • 1 х Инструкция на български език

Гаранция: 1 година