Комплект за усилване на 2G-3G GSM сигнал us682

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  us682 Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

Original price was: 432,00 лв..Current price is: 344,00 лв..Спестяваш: 88,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Търсите подходящо разходоефективно решение, с което да си осигурите високо качество на предавания сигнала в офиса, на село или вкъщи. На вниманието ви предлагаме комплект, който включва усилвател, вътрешна и външна антена. С негова помощ ще забравите за проблемите, които възникват поради слабо покритие.

Какви дивиденти носи?

Благодарение на него значително се увеличава времето на работа с един заряд на мобилните у-ва, намалява се облъчването и преди всичко разполагате със силна, надеждна връзка за осъществяване на лична и бизнес кореспонденция дори от затънтени места, където обхватът е слаб, но наличен. В периметър от 2000 кв. м. получавате качествено разпределяне и усилване на GSМ честоти.

Приемникът се захранва посредством адаптер, който се включва към електрическата мрежа. Устройството разполага с дисплей, на който можете да видите скала на честотните вълни, които биват преразпределяни за постигане на силна мобилна връзка в дадено помещение. Свързващо устройство между двете антени се явява усилвателят, който играе ролята на посредник по веригата, т.е. той приема от външната антена и предава сигнала към вътрешната.

Приемането на дадена честота става чрез антена, монтирана на открито, която разполага с 10-метров кабел, даващ по-голяма гъвкавост при монтажа. Важното е тя да бъде насочена към кула или клетка на мобилен оператор, намираща се на близко разстояние. Предаването и разпределянето на подобрената връзка на закрито става посредством вътрешна антена, която се свързва към приемника чрез женски конектор. 

Комплектът съдържа

  • 1 х Усилвател на 2G-3G GSM честоти
  • 1 х Вътрешна антена за монтаж
  • 1 х Логаритмично-периодична антена за външен монтаж
  • 1 х Заряден адаптер 
  • 1 х Подробна инструкция за работа на български език

Гаранция: 1 година