Комплект с 2G GSM усилвател и две антени us674

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  us674 Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

195,00 лв.

Изчерпан

Описание

Ако живеете на село или се намирате в отдалечен район, имате проблем с обхвата и е възпрепятствана нормалната мобилна връзка. На помощ идва този висококачествен комплект усилващ сигнала, той включва усилвател и две антени. Външна за приемане и вътрешната за предаване на 2G радиосигнал. Системата е широко приложима на отдалечени места, офиси, тунели, къщи, вилни зони и сгради с минимален обхват.

Как да усиля мобилния сигнал?

2G усилвателят работи в честотния диапазон 890-915MHz и прави възможното oсъществяване на качествен разговор. На металният корпус е поместен дисплей, показващ скала за силата на сигнала. Устройството премахва радиационния фон излъчващ се от GSM апаратите и удължава живота на техните батерии. Благодарение на това, телефоните не се налага постоянно да търсят мрежа, тяхната натовареност намалява и излъчват значително по-малка радиация. Монтажът е лесно oсъществим, благодарение на дупките в металният корпус, които позволяват инсталация върху различни твърди повърхности.

Не се изискват ѝ специфични технически познания за свързването към двете антени, свързват се изключително лесно посредством N конектори. За да функционира системата безпроблемно, радиотехническото устройство разположено отвън, трябва да улавя поне минимален обхват. Антената за външен монтаж разполага с 10 метров кабел, напълно достатъчен да се постави на тераса или покрив. Тя служи за приемане на 2G мобилен радиосигнал. Притежава вграден магнит в долната част на тялото, с който може да се прикрепи към метални повърхности.

Свързването става чрез десет метровия кабел свързващ външния уред и GSM усилвателя. Вътрешната антена се прикрепя директно към усилващото мобилната връзка устройство, като за целта трябва да се съобрази разположението им. Препоръчително е да са в помещението, където се ще се провеждат разговорите. Благодарение на тази система, винаги ще имате постоянна връзка дори и в най-отдалечените райони. Комуникацията с роднини, приятели и колеги никога не е била толкова сигурна и лесна.

Комплектът съдържа

  • 1 x 2G GSM усилвател
  • 1 x Външна aнтена с кабел
  • 1 x Вътрешна антена
  • 1 x Захранващ адаптер
  • 1 х Инструкция за работа на български език

Гаранция: 1 година